Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gregbroxton

Cannot Insert Images in DMS Sections

Recommended Posts

gregbroxton

I cannot add images to any of the Sections in DMS2.

When I click the 'Library' button it loads the Media Library, then I select 'Show', and attempt to click 'Select For This Option', but cannot click that button.

The button shows a change in color when I hover over it, but nothing happens when I click on it.

 

Any ideas what is causing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Try disabling all active plugins and see if this resolves the issue. If it doesn't please provide a link to the site in question and enable DMS debug mode (DMS Toolbar > Site Settings > Advanced).

 

Also provide screenshots of a video demonstrating your issue, for recording the issue you can either use QuickCast or Jing.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
gregbroxton

Hello,

 

I disabled all plugins and DMS is working correctly.

I went through plugins one-by-one to find the conflict and it is:

 

WordPress Chat Version 2.0.8.5 | By WPMU DEV

 

I need this plugin for my sites.
what is the best way to resolve the conflict?

 

Thanks,
Greg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

You will need to contact the plugin developer for assistance.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • cstudio
      By cstudio
      Hello,
      I need some help!  I am trying to add a Square booking script.  When I add it to a embed section it crashes the page editor and I am unable to save the page version.  I have tried using different browsers with the same result.
       I can add the script on the backend in the word press content area and get it to show and work, but it look terrible.  A page with in a page.  http://www.zoeanastacia.com/booking/.
      I need help getting the page editor to work properly or to make the wp content section to not look like an 90's iframe.
      Thanks
    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
×