Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marcelo P

NavBar and Quickslider position problem

Recommended Posts

Marcelo P

Hello,

 

This is hopefully a quick one to fix.

 

In DMS2 I have on my header section I have a NavBar section, and on the template section below I have a QuickSlider section.

When I hover over the menu in the NavBar the menu items are hidden (shown behind) by the QuickSlider.

 

Do you know how can I fix this?

 

Thanks

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
m.beerens

Hi Marcelo,

 

I have exactly the same problem here, I use uber menu that also unfolds behind the  Quickslider.

 

If you use the regular Navbar ading something like navbar ul { z-index: 10000;} to the custom css field should do.

Share this post


Link to post
Share on other sites
m.beerens

I just fixed it with

 

.flex-gallery, slides img {
    z-index:1;
}

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marcelo P

Hi m.beerens, it worked, thanks a lot!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
surftown

Sure this can be resolved by CSS styling... but should we really have too? Will this not be solved in an update, because this is still a problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

I have reported this to our tracker and our developers are aware of the issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×