Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

semivaken

Revslider bug in IE 9

Recommended Posts

semivaken    0
semivaken

The revslider doesn´t show up when using IE 9 on this site: www.leadershapers.com 

 

IE 9 is still supported by Microsoft it seems like, is this possible to solve?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

I would be inclined to install the pro tools plugin and enable the special browser detection, then you can hide that element with some simple css.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aldo    0
Aldo

I am having the same issue, not only IE 9.

So what is the code to get ride of the element?

What will it eliminate?

How to implement the code?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Aldo - What do you mean ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aldo    0
Aldo

you wrote "then you can hide that element with some simple css." I'd like more into on that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

DMS Pro Tools includes a feature called Browser Specific CSS. When enabled, this option adds browser or device specific CSS classes to your body tag. Which you can use to hide elements for that browser. You can find more information on our documentation here - http://docs.pagelines.com/tutorials/browser-specific-css


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
semivaken    0
semivaken

Hideing the Revslider element will result in that its hidden for all IE-user right? Is it possible to hide it for IE 9 and older only?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

semivaken - Hi, yeah you can, with IE being the awesome browser it is ;p the Browser Specific CSS allows you to use a version class too. For example, if you want to target IE9 you will use the following class .ie9

 

This information is on the Browser Specific CSS documentation.

 

You can also use:

 

.ie7

.ie8

.ie9 and so forth.

 

 


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      we have noticed that the Elements section is displaying incorrectly under IE11 on Windows 10. See xiting.us. The 3 sections above the footer are Elements sections and they have way too much spacing.
      Is this a known issue?
      Thanks
      Michael
    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      Someone reported this little bit of weirdness to me today. They were using Internet Exporer. I used an emulator, and I received the same result. Please see the attached.
      The website is richcruzchicago.com.
      Thanks,
      Rich

    • Jason
      By Jason+
      Hi.
      A previous thread mentioned problems with Splashup in IE.
       
      I am having these same issues. Everything is fine in firefox and chrome but IE displays only half the splash up section overlayed across the other content. See screen shots below.
      How it should look is Fire fox Splashup
      How it looks in IE is IE Splashup.
      Site is www.catholiccol.org.nz/live-preview-09-2016
       
      I have also attached shots of Inspect of each browser. As soon as I click on the ::after and ::before elements in IE the page displays correctly.
      I have tried Splashup on other sites and a local install with no custom css and all other plugins disabled but I still get the same problem.
       
      Any ideas?
       




    • arno
      By arno+
      Site that looks great on other browser, are is rendered wrong on IE: http://foodfunded.us/
      We got multiple complaints.
      The height of sections is way too high. Not sure which section is causing the problem, as they are in containers.
      Or is the size of the images?

      While most of us probably don't use IE, it might prevent professionals from getting client engagements with the PL5 tool, if the browsers don't have coverage.

    • sfmstudios
      By sfmstudios+
      Strange issue - see attached screenshot from www.bpetricone.com (cutoff one is IE, the other is Safari on iPad).  Only shows this way in IE11, and all other modern browsers are fine. I removed all extra CSS and all plugins and core files are up to date. 
       
      What are my options?  I already tried both putting them all in one container or having them separate. 


×