Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

finde

Frontend white page

Recommended Posts

finde

Ich auf einem anderen Server DMS2 installiert haben. Backend ist alles okay. Frontend ist eine weiße Seite. wenn ich aktivieren normalen Thema ist alles okay. keine Plugins installiert Zeilen pro Seite. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Our support is conducted in English only, if you reply in English we would appreciate it.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Keith Vaugh

Try to activate another theme, then reactivate DMS afterwards. I have found this works with Framework after migrations. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
finde

Thanks for the reply. I've tried. With a simple theme it works. With DMS only white page. What else can I do. can it to a server problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
finde

Sorry, now in english.

I have installed on a customer's server DMS2. Backend everything is okay. Frontend is a white page. when I activate normal subject is everything okay. no plugins installed lines per page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Not sure what you mean when you say "when I activate normal subject is everything okay. no plugins installed lines per page." ?

 

Can you provide a link to the site in question, make sure all plugins are disabled and have DMS debug mode active please (WordPress Admin Dashboard > PageLines, then scroll to the bottom and check the debug option box).


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
Well I logged in and enabled debugging on your site, seems PHP is maxed out at 64Mb. DMS never uses that much ram. Even testing with the same version of PHP on your server (5.3) I was only using 40Mb.

Perhaps ask your host to either increase the maximum you are allowed or if you can switch to a different version of PHP 5.4 or 5.5 as both use less ram anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites
finde

Thank you, It was the memory limit. It works perfectly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×