Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dominiclane

DMS2 Ajax Portfolio Grid display problem

Recommended Posts

dominiclane

Hi there, loving dms! such a great platform

 

I'm using an ajax portfolio grid plugin and for some reason when logged out of dms editor, when looking at the site front end it displays 2 of the grid colums not 3 .. when logged in it displays correctly .. all 3 columns display

 

Any help greatly appreciated??

 

Probably a css issue when logged in / out? class I need to edit?

 

I'm running the latest version of wordpress and dms, I've tried making the page size larger or the grid elements smaller but it still only displays 2 columns when loggen out

 

 

 

Kind thanks

 

Dominic

 

http://www.startcode.co.uk

 

The grid is on the home page

Share this post


Link to post
Share on other sites
dominiclane

Couldn't find out how to cancel this item, managed to get it working by changing padding. Hadn't worked before but now it does. Apologies for posting! am sure you're busy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No need to apologise and thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • stijnxo
      By stijnxo+
      Is it possible to get the children of the parent page in Powerloop using Custom Taxonomy and Custom term?
    • Bleuy
      By Bleuy+
      How can I get support on pagelines DMS? The product isn't that old and my skeleton themes aren't working and I can't get support in the same way? 
    • Bleuy
      By Bleuy+
      I have a number of legacy websites that are running on the above version of Pagelines DMS, where the template has stopped working. I am using a skeleton theme to all of them. What do I need to do to rectify this.
       
       
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
×