Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ade55

Nextgen gallery Plus only showing one gallery setup?

Recommended Posts

ade55

I'm running DMS2 and Nextgen Plus and am having some problems trying to setup multiple different pages with different galleries. Using the nextgen attach gallery to post helper every time I attach a new gallery setup to a page all the existing galleries take on the new settings I've entered i.e.  I can only have 1 gallery setup. No idea if this is a DMS2 or Nextgen issue so posting to both channels of support

 

http://indigo.1stade.co.uk/town

http://indigo.1stade.co.uk/country

these should be different

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Hello ade55

 

If you are using http://www.nextgen-gallery.com/nextgen-plus/

 

Then this would need to be reported to the developers of the plugin. 

 

If it works like other nextgen gallery plugins it picks up the images attached to the page in the media library and then shows them in the on page gallery via a shortcode. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×