Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dave2

The Old Not Saving Changes Dance

Recommended Posts

Simon

the force ssl action *should* change the admin-ajax.php to https://

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dave2

I was looking at the page source and I can find a mix of http and https scattered throughout the page. So clearly something is not being set correctly...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

can you save the page source, zip it up and send it to me via PM?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dave2

Simon_P I just sent the PM over to you. I did not see a way to attach the file. So I sent you a link to grab it from Dropbox.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

UM, i have no idea what that file was, totally unreadable and it was cached anyway.

 

What I need you to do is login to the site, with the editor OPEN. Then in chrome go to view source, copy/paste into a text file and send me that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dave2

Poorly formatted file on my part. Sorry about that. Updated file sent to your PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

OK thats better ;) the admin-ajax.php URLS in the page are all https:// so that isnt the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
×