Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

welcome

Can't remove share bar

Recommended Posts

welcome+    2
welcome

Hi,

The share bar is appearing on my post pages and I cannot remove it.  [attachment=2268:screen shot.png]

The share bar section does not appear on the page in editing mode so I don't know where to find it.

Thanks for your help

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Could you provide a link to your topic please? 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Could you try the following CSS 

 

.pl-sharebar {
  display:none;
}

The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
welcome+    2
welcome

Is it supposed to show up by default?

Share this post


Link to post
Share on other sites
welcome+    2
welcome

I may want to add it to other pages.  Is it supposed to show by default on post pages?

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Sorry this is logged under Framework but your site is running DMS 2.1.1 - therein lies the confusion. 

 

You can remove the Sharebar by removing the section from your template the share bar section is available in Drag & Drop under Social. 

 

If you cannot remove it can you take a screenshot of your template please so we can see how this looks for you? 

 

Also, please correctly clear your Caching plugin files and deactivate the plugin. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

×