Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ghettro

I need help with loading of pics in IE9

Recommended Posts

ghettro    0
ghettro

My pics are not loading in IE9 and I need to know if theres a plugin to resolve this issue.  (Help)

 

My site:  http://www.csswayne.org

 

and I'm using DMS 2.0 with Wordpress 3.91

 

I have some plugins

Custom Sidebar

Form maker

Call Press calendars

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Hi ghettro

 

can you try disabling all your non-PageLines plugins please and see if this works? 

 

I do not have access to IE9 at the moment as on mac but i will see if a colleague does. 

 

In the meantime please provide screenshots and more information about what exactly happens with the images. Do they display a broken link placholder? Any other significant things happen when the images load/don't load? 

 

Could you enable debug please in WordPress Admin > PageLines 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • triggerfish
      By triggerfish+
      Hi there,
      My client is a user/website tester and has just informed me that her website is not displaying properly in Internet explorer 9 (and 8).
      The website looks great and has been tested by me on all devices and on the desktop by all the latest browsers ... but not older versions.
      Is there anything known about this and DMS, or is there a fix?
       
      the website is here..
      http://vancouver-web-directory.com/LILY/ 
       
      Here is a pdf with screen shots and the problems in ie8 & ie9...
      http://vancouver-web-directory.com/LILY/PDF/LA-032115.pdf
       
       
      Thanks 
       
      regards,
      Donald
       
       
       
       
    • communicreations
      By communicreations+
      I have an issue with a site not behaving in IE9 and performing badly in IE8. I've been playing around with a copy on a staging server and testing view with Browserstack. I replaced my child theme and activated WP 2013 theme, and IE8/9 worked fine. I then activated the DMS2 Base theme and the not loading properly issue returned. Then I deactivated all the plugins but the problem still persists.   With child theme active: IE8/9/10 - http://imgur.com/a/FzN0O   With DMS2 Base theme active, all plugins deactivated: IE8/9/10 - http://imgur.com/a/3j15x   Temporary staging server URL: http://c95.731.myftpupload.com/   DMS version: 2.1.9.2 Debug is on, cache cleared   The problems with IE8 should be obvious. The CTA is disappearing in IE9 but otherwise is fine. Everything good in IE10 and up.
        Thanks in advance, Michael
    • jamieg270
      By jamieg270+
      I was using the DMS Pro Tools patch and the Modernizr plugin/acript to get IE8 and IE9 to present DMS based sites correctly. This was working successfully, bar a few elements that I could make some conditional styles for.
       
      I've just noticed on the last two sites I've updated to the latest version of DMS that this no longer works. I know the Modernizr script hasn't been changed so I assume something with DMS has changed to render these non-functional.
       
      http:/www.guinnessfunds.com
      http:/www.tcii.co.uk/bypass   (this is behind a 'under maintenance' screen right now, you'll need to use the 'bypass' in the URL to get past it)
       
      Any idea what might be stopping the script from running correctly? Normally it would allow older browsers to use HTML5 and CSS3 tags/selectors, at the moment its as if the script isn't even running/loading...
×