Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jmad

Column Movement when border added.

Recommended Posts

jmad

I have a 4column and a 7column.  The 4column has this CSS...

 

.light-bg {
  background: #fef9f6;
  border-style: solid;
  border-width: 1px;
  border-color: #6dbac3;
}
 
...when I resize the browser the 7column moves down to the next line way early and in Chrome(not logged in) it is always on the next line.  It seems like the 1px border shouldn't be enough to throw this off (since there is room for another column) but maybe so.  If I reduce the 7column to 6column then the issue resolves.  
 
How can I leave the 7column but not have it shift down?
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Can we have a link to your site so we can check this out in the wild please?


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
jmad

caramcmillan.wpengine dot com  I'm changing it to where the problem happens now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
jmad

I had to move on...deadlines.  I'll see if I can duplicate in a test site and post the link.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×