Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

globalnative

Issues with latest updates

Recommended Posts

globalnative

Hey guys

 

Sadly something has gone wrong since the last update, making me wish I hadn't updated. 

 

When I'm editing my site (http://natemaingard.com), on the front page it doesn't show me as being signed in at all, which is the lesser issue.

 

The big issue is that DMS doesn't seem to be working properly on pages it is visible on. For example, when editing text boxes, or any other section, the information isn't storing properly, so when I refresh, or publish and refresh, all of the updated information is lost. Also, often after a refresh, the site kind of freezes and I can't click and links or DMS buttons, or anything at all really. This only began happening yesterday, and yesterday I updated to the latest DMS plugin version.

 

Any idea what might be going on? Please help :).

 

Thank you kindly

Nate

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

globalnative

 

Hi Nate 

 

Could you enable debug for us please. You can now do this in the WordPress admin screen > PageLines > Enable Debug. 

 

Please let us know you have done this and i will investigate further for you. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
globalnative

Sure thing Martin Davies, done! Thanks man :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

@globalnative 

 

Looks like the issue might be affecting the debug too. Unable to access this using the normal link. 

 

So, could you create an admin logon for your WordPress site please and forward the credentials to hello @ PageLines dot com

 

I will jump on your site an take a look for you. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
globalnative

Martin Davies done, thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

First thing to do is disable all your non-PageLines plugins to see if the Visual editor reappears on your front page. 

 

The reason i suggest this is there are quite a few plugins active on your site and some errors thrown which are visible in the Chrome inspector Console http://screencast.com/t/k4wMrDCgp

 

Once disabled, reactivate each one, one by one to see which is causing the problem. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Did that fix it then? 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Great news - thank you for letting us know. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×