Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

josh1178

Getting main search navi bar to search Woo Commerce products

Recommended Posts

josh1178    10
josh1178

Is there some way to get the main search in the nav bar to search woo commerce products? Currently it doesn't turn up Woo products in the results. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

I am able to recreate this issue. I have just this moment added a new product called "Playstation", I then go to the Navi search bar and type in Playstation and the search results display this product.

 

If this isn't working for you then you likely have some configuration on WordPress or WooCommerce that is preventing your products from being indexed.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
josh1178    10
josh1178

Thanks Danny. I see what's going on now. I installed PinsPro a while back and tried to copy over the plugins (and maybe the templates?) and then switched back to DMS, but the PinsPro templates are still showing up as templates and the content loop isn't there so nothing showed up.

 

Is there supposed to be an 'archive' template in DMS? Here is what I'm seeing in my templates. Am I missing some things there?

 

http://imgur.com/6sI2ICJ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

You need to add the postloop section to a search results page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
josh1178    10
josh1178

Yep, I got that already.  Just wondering about the templates now and why the PinsPro stuff is there. Is there a list of all the default DMS templates somewhere so I can confirm I've got everything I should?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

You have all the DMS default ones there + the pinspro ones, nothing out of sorts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×