Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gcmprior

Background videos in revslider don't play

Recommended Posts

gcmprior

Hi, I've put in dual formats, mp4, and ogg, but I still can't see the video play in my revslider in Chrome. It plays in Explorer.

 

site is:

 

www.bbqdragon.com

 

thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

How have you created these videos as the problem is most likely with your video and not the RevSlider section.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
gcmprior

Hi, Danny: Thanks a lot for posting. One is an MP4, and one is OGV. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi gcmprior

Please you can verify if you MP4 is MPEG 4 files with H264 video codec..

What App are you used to convert the video ?


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×