Jump to content


This topic is now archived and is closed to further replies.

Keith Vaugh

Line Spacing issue

Recommended Posts

Keith Vaugh

Hi All


I have a canvas with two columns configured on a local development site. Within each column I have added a text box and within one of these a short code for a Ninja Form and the other have some text. I have been trying to align each but for what ever reason can't located what is causing the extra space in the column with the ninja form. What should I be looking for in the inspect element pane that I can change? 





Share this post

Link to post
Share on other sites

Could we have a link to your site so we check this for ourselves?

The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 


Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post

Link to post
Share on other sites
Keith Vaugh

Hi Martin


I only have on a local server for the moment. ATM I don't have a live DMS site online, trying to get to grips with it. I know ideally it would be best if I had a live install for trouble shooting, but I was hoping someone would have encountered a similar problem before and might be able to point me in the right direction :) 

Share this post

Link to post
Share on other sites

You're going to need to inspect that area using Google Chromes dev tools, its likely either padding (displayed Green in dev tools) or margin (displayed Orange in dev tools). Then you will need to reduce the padding/margin.

Please search our forums, before posting!

Share this post

Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please?