Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ahusarek

Firefox Issues

Recommended Posts

ahusarek    0
ahusarek

Hi guys and gals, 

 

I'm loving DMS2, but I'm having one major problem. My site(s) look and work great in Safari and Chrome, but things go haywire in FF. I'm using version 2.1.1 -- latest update -- plus pagelines pro plugin, and some custom CSS to create a border, media query, and change some colors. 

 

I've attached a screenshot to show how the images overlap the border, and also each other when the resolution is scaled down. Again, only in FF. In other browsers, the images in the media boxes are smaller and fit in the site wrapper. 

 

Thanks in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Not much to tell from a screenshot, people would need a url to the site to see what CSS is messing up your images.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

turn off the left align in the media boxes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ahusarek    0
ahusarek

That did the trick. I would have never guessed it was something that simple. Thanks so much! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.modishmel.com I'm seeing the "blog post title" within the "pins" plugin section breaking words into multiple lines. See screenshot attached.
      Only seeing it in Firefox. Can you help?

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • abuzzelli
      By abuzzelli+
      Strange issue popped up...this site's header http://pattimhall.com looks right in all browsers except firefox. This is what it should look like:
      https://drive.google.com/file/d/0B49uWjV65L5RTGdHSFdsbzBDbTg/view?usp=sharing
      This is what it looks like instead:
      https://drive.google.com/file/d/0B49uWjV65L5RVTVLbnA5aUowWDQ/view?usp=sharing
      Any idea what's going on here?
    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      I noticed that the cached version of the website from a Google SERP has broken CSS:
      http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3A1uyPM2gXGG0J%3Astevensoncrane.com%2F+&cd=16&hl=en&ct=clnk&gl=us
      Any idea why? The site looks fine elsewhere.
      Also, when using the Web Developer Toolbar in Mozilla Firefox, there are a BUNCH of warnings regarding CSS. I'm wondering that's the problem with the Google cache.
      In a prior post, I had experienced similar "breaking" of the CSS, but that was due to some errors in DNS. I thought we resolved all of that, so this perplexes me.
      Thanks,
      Rich
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
×