Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

abanze

theme editor missing

Recommended Posts

abanze

hi, the pageline framework design theme edtitor is missing. please help!

 

Website URL: www.bachinger-eis.at
Framework Version: 2.4
WordPress Version: newest
Plugins in Use: gravity, member, tiny mcm
Server/Host: strato.de
Screenshots:
Details:

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi abanze

Please, you can deactivate all the plugins first and you see if the issue resolve.

You are using the Version 2.4, there are updated who resolved some problems, you take a look to this

http://forum.pagelines.com/forum/56-announcements/

The last is

http://forum.pagelines.com/topic/27480-243-release-notes/


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
abanze

hi, i did all that, deactivate all plugins, install pageline 2.4.5 changed the theme. no changes.strange....

any idea? reinstall wordpress? thank you!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
Are you sure the user has correct permissions? The user needs 'edit_theme_options' role.

Share this post


Link to post
Share on other sites
abanze

i use the members plugin, and for the admin i enabled the  'edit_theme_options' role. no change! no theme editor....

hmmmmmmmmm, anybody an idea?

thanks! alf

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Can you contact our helpdesk with the following information please.

 

A link to this topic, so our team have something to reference

A link to the site in question

Provide your admin username/password

 

hello at pagelines dot com


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
abanze

solved. the german provider 1und1 had changed the settings on permissions ....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Tom
      By Tom
      Hi, I desperatly need some help fixing the DMS editor. It's not loading at all en gets stuck at 'Oops there may be an issue loading.'
      I'm able to find this two warnings in chrome:
       
      www.studiekeuzemaken.nl/:4607 Uncaught SyntaxError: Invalid or unexpected token
      pl.editor.js:740 Uncaught TypeError: Cannot read property 'lang' of undefined
          at Object.reloadConfig (pl.editor.js:740)
          at Object.startUp (pl.editor.js:72)
          at HTMLDocument.<anonymous> (pl.editor.js:10)
          at i (jquery.js:2)
          at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.js:2)
          at Function.ready (jquery.js:2)
          at HTMLDocument.K (jquery.js:2)
       
      When I dug into the first warning a little deeper (line 4607)I found out that there is a typo in a css that's causing the SyntaxError. Because the css is placed within a textbox and the editor is not loading I'm not able to fix this.

      What can I do?

      Please help!

      - Tom
       
       
       
    • werdnags
      By werdnags+
      Hi Folk,
      Can anyone help me please.  On a page on my site I placed an 'embed section' and inserted code from the Eviivo Booking system that seems to call scripts from their site.  After doing the PL5 editors will not load so I can't edit anything.  Is there anyway of disabling the section so I don;t have to rebuild the page?
      Thanks.
    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Please see screenshot. I think it should be self-explanatory.

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • Peter Esslemont
      By Peter Esslemont+
      Hi,
      When using the editor I am getting duplicate wordpress toolbars and an a nice error to go with it...
      I have them stack 4 high at one point.  Goes away with a refresh then re-appears.
      very odd.

       
       

×