Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jennajonesdesign

Quick Carousel - loads ugly

Recommended Posts

jennajonesdesign

Hi Guys!

 

Just finishing up another site with DMS 2. Everything is working great and the client loves the site. Only problem - the quick carousel loads all the pictures like a gallery and then moves them all to fit into the space. 

 

I am using the carousel as the main feature on the home page, so it make is a little unsightly when first opening up the site. Is there any way to have it load in the background?

 

I am probably going to have to switch to a plugin if we can't figure something out. 

 

**Less important, I really wanted to add or border or margin to the individual photos in the carousel and could not figure it out for the life of me!

 

Thanks for the help!

 

http://www.cindyshaneinteriors.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

In regards to the loading, this could well be how the section was designed, but let me speak to our developers first. In regards to adding a border around the images, you won't be able to do this without screwing up the layout or you may be able to, but would require extensive CSS.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jennajonesdesign

Thanks Danny. I tried uploading thumbnail sized photos and it loads faster. Sometimes it still loads slow, but when it is working fast it looks good. I think it will work for now, but would be much appreciated if it loads faster in future release. 

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

I have reported this to our tracker, there is an issue with the pl-animation class on the Quick Carousel, so our developers are aware of the issue. However, I am not sure this is related to your issue, if it sometimes loads slow and then fast, then this would point to your server in my opinion.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×