Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gogeiger

Link button not working

Recommended Posts

gogeiger    0
gogeiger

Hello,

 

I can not get the link button to create any hyperlinks. see file attached.

 

Website URL:http://www.elitehvaccontractors.com
Framework Version:

PageLines FrameworkVersion: 2.4.5 A responsive d

WordPress Version:3.9.1,
Plugins in Use:attached
Server/Host:
Screenshots: attached
Details:

I can not get the link button to create any hyperlinks

 

6-13-14- Just confirmed post again with attached file

 

 

  

Thanks,

Tim Geiger

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

There are no screenshots in this post. Please use an image host like imgur.

Share this post


Link to post
Share on other sites
gogeiger    0
gogeiger

6-13-14- Just confirmed post again with attached file

 

also

 

 

BqIKhOl.png

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

To use the link option in the WYSIWYG you simply select a word, sentence or paragraph and then click the anchor icon. A new popup window should appear with options to insert/edit a link - https://cloudup.com/cVKOYaQU6za

 

If this isn't happening for you then you likely have a plugin causing an issue, I recommend you disable them all and see if this resolves your issue. If not, then you will need to contact WordPress support as PageLines Framework has no association to WordPress Visual Editor.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
gogeiger    0
gogeiger

Hi Danny,

 

I have tried disabling plug in and it did not change. Not realizing that is a WP issue and not Pagelines.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

No problem, let us know what the issue was when you get it resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • mnagillum
      By mnagillum+
      As noted elsewhere on the Forum, the Media Box section doesn't have an option to enter a hyperlink to link to another page on my site, ndtest.mamulligan.com. Can someone please advise me on the exact code to use in my child theme (or Jetpack Appearance file) to make the five media boxes (Program Design, etc.) clickable links to the five corresponding areas shown in the menubar? Thanks in advance for any/all help.
       
       
    • pixallus
      By pixallus
      Hi, How can i link to custom class on same page? 
      I have a button at top of page that i want to link to a section, with custom class "sec-vid5", near the bottom of page. 
      I've tried using these for link in button settings:
      domain.com/#sec-vid5
      #sec-vid5
      sec-vid5
       
      But it's either loading a 404 or doing nothing at all. 
       
       
      any help is greatly appreciated!
      -larry
    • schusterchiro
      By schusterchiro+
      What is the easiest way associate a hyperlink to a word using "textbox" section?
       
      Thanks
    • twm246810
      By twm246810
      Hi Pagelines,

      I am trying to link the carousel images to different pages in my site and can't figure it out. I've looked throughout the forum and can't seem to find an exact answer. The closest one was from a girl who paid someone on fiver to help her. Here's what I tried so far:

      Went to Gallery > Options > Effects > Set Javascript Thumbnail Effect to ‘None’

      Installed the NextGEN Custom Fields plugin
      Created a new custom field for images.
      put "Link" as a custom field and added the page urls in each image "Link" field.
      Went to Plugins > Editor > Switch to NextGEN Gallery in the Drop down Box > and click on nextgen-gallery/view/gallery.php
      Found this code:


      <div class="ngg-gallery-thumbnail" >
      <a href="<?php echo $image->imageURL ?>"
      title="<?php echo $image->description ?>"
      <?php echo $image-<thumbcode ?> >

      <img title="<?php echo $image->alttext ?>"
      alt="<?php echo $image->alttext ?>" src="<?php echo $image->
      thumbnailURL ?>"
      <?php echo $image-<size ?> />

      </a>
      </div>

      Replaced it with this code:


      <div class="ngg-gallery-thumbnail" >
      <a href="<?php echo $image->ngg_custom_fields["Link"]; ?>"
      title="<?php echo $image->description ?>"
      <?php echo $image->thumbcode ?> >
      <img title="<?php echo $image->alttext ?>"
      alt="<?php echo $image->alttext ?>" src="<?php echo $image->
      thumbnailURL ?>"
      <?php echo $image->size ?> /></a>

      <a href="<?php echo $image->ngg_custom_fields["Link"]; ?>">
      <?php echo $image->alttext ?>
      </div>

      Please help!

      My best,

      Stephanie
    • kdvorak
      By kdvorak
      saturday greetings, everyone,

      i finally abandoned my old stationpro template and upgraded to pagelines (dev…cuz i always overestimate my abilities!). it's possible there is some lingering code or formatting somewhere?

      my problem is that the hyperlinks don't seem to be formatted the same in various locations, and i would like to have as much control over them as possible.

      one problem was underlines. i do not personally like them. searching the forums i found this line of code:

      a:link, a:active, a:hover, a:visited {text-decoration: none !important; border-bottom: 0px;}

      that seemed to do the trick on the front page and in the posts. yay! thanks! i've turned it off for now but will turn it back on later.

      however, the hyperlink colors and such don't seem to be working the same depending on where they're located. i will try to use the correct terminology, but i will probably still get it wrong. my apologies. here is my home page:

      http://voxsylvatici.com

      at the top (banner? header?), vox sylvatici, while a link, is dark green, but hovering turns it a light green. ok. i can live with that. i even like the lighter green.

      the post titles are green, but hovering doesn't turn them light green. it merely shows an underline (or not, if i use the above code). i'd like them to turn the same light green (or the same darker green of the links mentioned below).

      i don't know why the byline text (?) under the titles is grey instead of white.

      i don't know why the author name (Sylvaticus) is not the light green of a link (which i set using the color control in site options). hovering over "Sylvaticus* makes it white, not a darker shade of green like the other links (and from were did that darker green on hover come? i can't find a place to set it.), or the lighter green like "vox sylvatici" in the header/banner.

      if i go in to a post the title is no longer a link (naturally). the byline is still grey. hovering over "Sylvaticus" still turns it white.

      the links are green, like i want, and which i think i set in the color control found in site options. i now know how to remove the underline on hover, but no idea where the darker green shade is set. i'd prefer to make it the same lighter green of "vox sylvatici" on the home page's banner/header.

      i guess the lighter and darker isn't so much the problem but where do i control them? i can't find anything in the dashboard or site options and i'm not sure where and how to use code to do it!

      please tell me there is a stupidly simple place to make all these edits? i have no idea how to code it or where to place the code.

      i have skype (XXXXXXXXXXXX) and AIM (XXXXXXXXXXX) accounts and i'm happy to call or chat (which is sometimes easier than writing the answers down). heck! if you live in minneapolis, i'll gladly buy you a coffee and we can chat in person. :-)

      thank you for any help and advice you can give!

      keith
×