Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mitchellstringer

Removing the gap between columns

Recommended Posts

mitchellstringer

Hi i have paid version of DMS 2 and i am trying to remove the gap between columns, i have tried a search but cant find anything.

 

for example if i have 2 columns next to each other the is a gap in the middle where the background shows, this is normal behavior but i am trying to get rid of it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Would it be possible for you to provide a link to the page where these columns are please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
GetMeWebDesign

Wouldnt this be the easier option or do you need each column being a different length

 

#pl_aread81c1c .pl-content .-nested-section-area {
  background: white;
}

Chrome Developer tools - please use them. If you are not sure how, then it is easy to learn

Be inventive in your keyword search of the forum ie Navi > Navbar > menu > tabs > font > color. Your answer lies there somewhere!

Share this post


Link to post
Share on other sites
mitchellstringer

 

Wouldnt this be the easier option or do you need each column being a different length

 

#pl_aread81c1c .pl-content .-nested-section-area {
  background: white;
}

 

 

I have tried this, but there was no change. 

 

i tried this instead:

 

body.display-full .pl-content, body.display-boxed .pl-fixed-top .pl-content
{
  background-color: white;
}

 

 

That worked, for the whole site, when i add: #pl_aread81c1c in front of the code, it fails. :( sigh

 

Use the built-in class .row-closed

 

How do i use this please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
If using the Canvas Area, you'll need to add some PHP code to your child theme functions.php to use the filters:
pl-area-inner-classes
pl-area-inner-style

For this scenario, you'd need to use the pl-area-inner-classes one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mitchellstringer

i think i'm out of my depth here, i'm lost with PHP. been trying for 2 hours and have headache now :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Ah, yup, sorry. The jQuery selector only works when logged in. I'll fix in a little bit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mitchellstringer

fantastic, thank you :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×