Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

radroz

Migrating sites issues

Recommended Posts

radroz

Okay, I'm wondering if there are some procedures that I'm missing. I needed to move DMS from a subfolder to the home folder. The site was perfect, and ready to go. I cloned a site, edited it for the new dealer, and he approved the changes.

 

I moved the site to its home folder, and ALL of the changes I made reverted back to the original site that was cloned.

 

Why would this happen? Now I have to go back and re-do all of the changes manually. This is simply not acceptable. 

 

Sections that reverted back to their original settings were:

 

MediaBox

TexBox

 

All of the other settings appear to be okay, but it's jus those two sections (which had most of the customizations on the site) that reverted back to their original content. Now I have to go through and fix it all. I need to know why this would happen — because I have about ten more sites to do this exact procedure to.

 

Original site:

 

http://madeintheshadeclarksville.com

 

Cloned site with changes: http://madeintheshademn.com

 

Thanks for any help you give. It just looks like DMS is not saving the textbox and mediabox properly. I've got to figure out why. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
radroz

In a related issue, I tried to set the site to where it stays in a separate folder but loads as the primary domain. When I followed the Wordpress procedures for this process, it worked except the DMS features — none of the revslider or any other sections would load properly. I figured moving the site physically would fix it... but it created the problem above. 

 

HELP!

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Could you enable debug on those sites please?


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
radroz

Both were already enabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

What do you mean when you say clone ?

 

Are you following the procedure written by WordPress here - http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress

 

Also, where are the MediaBoxes/TextBoxes that are having the issue on those sites, can you provide screenshots so we can see which are effected. As I am not sure what I am supposed to be looking at.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×