Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mike3

All DMS settings lost

Recommended Posts

mike3

If I click Customize from the man in drop down menu, or if I switch out of DMS and back in again, then all changes I have made are lost.

 

 

To replicate its quite easy on my localhost, Mac OSX 10.9.3, Wordpress 3.9.1

 

Simply make a brand new wordpress installation with new database.  Dont activate any plugins.

 

Change to DMS theme and make a single change - for example upload a new logo to the header.

 

Publish site and check - all OK.

 

Now select Customize from the drop down menu or from the Themes, Active Theme block.

 

The welcome to DMS page is open but selecting any other page has the same results - all my changes, in this case the new logo, are gone and the DMS default settings have all been applied.

 

 

Is this expected behaviour?
 
Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Do not use the Customize panel with DMS, that option is a WordPress option and is not how you're supposed to customize DMS. All customization options are on the front end of your site via the DMS toolbar and editor.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
mike3

I get exactly the same when I switch to 2014 theme and then back again to DMS.  

 

Is this something I shouldn't do too?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Mike - Can you tell us what settings are being removed, as I have just switched from DMS to Twenty Fourteen and then back again and the only thing that changed was the Navi settings as far as I could tell. So I have reported this to our tracker. However, if you can bring anything else, I will add this to the issue ticket too.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
mike3

Hi Danny

 

I am losing all the settings - I just made a few changes to the sample page and sample posts page, including adding a custom logo to to the header, a map to the posts page and a rev slider to the sample page.  Published and viewed in another browser.  Changed in and out of the 2014 theme (its all themes as far as I can see though) and found DMS loaded the Congratulations page.  Without any further editing, viewing the sample page and sample posts page is the default DMS layout with all my changes gone.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×