Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

duncan1

Using LightBox ColorBox with iBox

Recommended Posts

duncan1    0
duncan1

Hi

 

I am using the DMS free edition to create a website.

 

I am trying to use secondary lightboxes to display a pop up window of another locally hosted page from an iBox. In the link section, I put in just the link for the page, and in the class section I put "lbp_secondary".

 

When I then click on the link, a lighbox window pops up, but displays no content. The link is showing when I hove the cursor over it, but for some reason it doesn't display in the lightbox.

 

It's a pretty basic website with no plugins except for lightbox, limit login attempts and simple shortcodes.

 

I have installed DMS version 1.1.1 and it's running on Wordpress 3.9.1

 

I have attached a picture of the offending iBox with the broken link.

 

I've tried all the suggestions in the FAQ, but no luck. Please help!

 

Thanks, Duncan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

I have tried to use the plugin, but it just doesn't seem to work, you will need to contact the developer of the plugin for assistance.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
duncan1    0
duncan1

Thanks Danny

 

It seems that lightbox has conflict issues with Wordpress 3.9.

 

I'm not sure if that is my problem, but quite a few other people have reported errors when using 3.9

 

If I find a solution, I will post it here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Thanks.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
duncan1    0
duncan1

I've devised a solution that works, but it's a bit of a hack.

 

Instead of using the fields for the link and class, just put the link (with class attribute) in the text field of the ibox.

 

In order for everything to work though, you must add </p> after the link, or else it messes with the other lightboxes.

 

Here's what worked for me:

 

<a class="lbpModal" href="http://yourwebsite/page/">more</a></p>

This means that the Lightbox plug-in itself is not the problem, so it must be how DMS integrates the class attribute and link.

 

I hope that helps?

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

thanks for the update 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi
      I found this topic
      which talks about a similar issue I am having, but a little different. Hope someone can help me out.
      Best way to see the problem is to view http://cassclayton.com/ on Safari (Mac) compared to Firefox or Chrome. You will see the banner just under the fixed menubar has a gap between the menubar and top of the banner. Looking at Inspector, I found:
      <div class="fixed-top-pusher" style="height: 62px;"></div>
      <script> jQuery('.fixed-top-pusher').height( jQuery('.pl-fixed-top').height() ) </script>
      and indeed it seems the jquery is not always working consistently. For instance, if you simply refresh the page in Safari, it will loose the gap and all looks fine, so is it a browser cache issue that is interacting with the jquery? I do have W3 Total Cache installed. There must be a way to tell the code to make sure jquery is up and running and available to do it's majic?
      And perhaps there is just a better way to do this banner? Originally I tried several DMS sections and used the banner image as background, etc... Kept running into problems with resizing and the left/right parts of the image were getting chopped off. It is important the whole image show, so currently I just use a NextBox section with this code:
      <img src="[pl_site_url]/wp-content/uploads/2015/12/CassClayton-blues-tribute-banner.jpg" width="100%" />
      and it looks the way it should. Is there a better way to place a banner graphic under a fixed navbar and make sure the whole banner graphic displays regardless of screensize?
       
    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
    • kwaoru
      By kwaoru
      Hi,
      I desperately need to deactivate the responsive function on mobile for reasons. It looks so messy with the responsive look on mobile and not navigating or informative at all as it is. 
      I searched for solutions online and tries some of those that I found but nothing worked out. Also I found a previous post on this forum says that this theme pagelines DMS is not meant to be build to deactivate the responsive function... 
      Also tried with widget such as WPtouch to edit the mobile look a little more informative but as I am using "single page" theme on pagelines, the frontpage(main page) never appears on those app.
      Seems like not compatible?
      If there is no way to deactivate responsive function or I'll have to recreate another page just dedicated for a mobile page? or change the theme completely and build a page from scratch?
      I have been searching for this for two days already...
      Could anyone wise and kind out there, please help me?
       
      Thanks,
×