Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

duncan1

Using LightBox ColorBox with iBox

Recommended Posts

duncan1

Hi

 

I am using the DMS free edition to create a website.

 

I am trying to use secondary lightboxes to display a pop up window of another locally hosted page from an iBox. In the link section, I put in just the link for the page, and in the class section I put "lbp_secondary".

 

When I then click on the link, a lighbox window pops up, but displays no content. The link is showing when I hove the cursor over it, but for some reason it doesn't display in the lightbox.

 

It's a pretty basic website with no plugins except for lightbox, limit login attempts and simple shortcodes.

 

I have installed DMS version 1.1.1 and it's running on Wordpress 3.9.1

 

I have attached a picture of the offending iBox with the broken link.

 

I've tried all the suggestions in the FAQ, but no luck. Please help!

 

Thanks, Duncan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

I have tried to use the plugin, but it just doesn't seem to work, you will need to contact the developer of the plugin for assistance.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
duncan1

Thanks Danny

 

It seems that lightbox has conflict issues with Wordpress 3.9.

 

I'm not sure if that is my problem, but quite a few other people have reported errors when using 3.9

 

If I find a solution, I will post it here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Thanks.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
duncan1

I've devised a solution that works, but it's a bit of a hack.

 

Instead of using the fields for the link and class, just put the link (with class attribute) in the text field of the ibox.

 

In order for everything to work though, you must add </p> after the link, or else it messes with the other lightboxes.

 

Here's what worked for me:

 

<a class="lbpModal" href="http://yourwebsite/page/">more</a></p>

This means that the Lightbox plug-in itself is not the problem, so it must be how DMS integrates the class attribute and link.

 

I hope that helps?

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

thanks for the update 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • stijnxo
      By stijnxo+
      Is there a way to disable the responsive function of your iBoxes?
      I do not want all iBoxes underneath each other on mobile, is there a way to fix columns or group boxes?
      I use them for small links and want them to stay next to each other, see attachment
      Please let me know.



    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
×