Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bigtopmultimedia

Templates issue

Recommended Posts

bigtopmultimedia

I have iboxes and sliders set up in different templates. The templates were all created by saving the same one with a different name. I assumed this would create unique templates - as in, the iboxes and sliders would be independent. However that is not the case - when editing them, they all have the same id, though they are within the "template scope", and changes on one page show up on all the others.

 

How do I make these sliders and iboxes unique?

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

hi @bigtopmultimedia 

 

In order to have unique templates on each page with unique content, unlock the template on each page and then save a unique template for each page. 

 

Have you tried this?

 

When you say the same 'id' can you elaborate? 

 

Could you also enable debug in Site Settings > advanced. 

 

Also, you didnt provide a link to your site.


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×