Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bigtopmultimedia

Elements missing in editor view

Recommended Posts

bigtopmultimedia

I have a text box in the header of a site I'm working on. On the homepage the text box is visible in the editor and both the header and the text-box indicate "global scope". However, on all other pages the text-box is missing from the editor, despite the fact that the content shows up on the front-end.

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Could you provide a link to your site please?


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
bigtopmultimedia

Hi Martin. Here is a link to a problem page: http://dev.familyfun.ie/kids-entertainment/ The text-box with the ID of textboxu2rwn6t is between the very top row of items and the main menu below. It does not show up in the editor.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI,

 

You're from the looks of it using JavaScript in a Textbox. The TextBox section is supposed to be used for text only, if you want to include shortcodes, HTML etc.. then you will want to use a MediaBox. However, if you want to use scripts such as JavaScript you will need to use the NextBox section or use a hook.

 

Sections like MediaBoxes or TextBoxes should not house JavaScript.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
bigtopmultimedia

Thanks for the reply, Danny, but that doesn't solve the problem: The text box does not appear in the editor view. I can't remove the javascript because I can't see the text box.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

OK, as far as I remember one of our developers created a snippet that allows you to target a section and remove it. However, I can't seem to find it anywhere in Evernote. I will speak to him and see if this still works and reply here when I have more information.

 

Can you also contact our helpdesk with the following info please.

 

A link to this topic so they have something to reference

A link to the site in question

Your admin username/password

 

hello at pagelines dot com


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×