Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Karmatose

Navbar rotation error on Pad/Tablet

Recommended Posts

Karmatose    0
Karmatose

Hi all, apologies if this is a duplicate post, I did a fair bit of searching before posting.

 

My first Pagelines site is up and semi-happily ticking along, but when testing on my Pad (Samsung G3, Android, chrome browser) the menu only loads correctly with Landscape rotation - when rotated portrait-wise the page options disappear, and only a button reading "menu" displays. Clicking on this button does nothing, and I'm at my wits end trying to figure out how to fix it.

If anyone could offer some advice I'd greatly appreciate it, I'd prefer not to have to swap the navbar out for a lower-quality one that functions, the Pagelines one looks great I'm just struggling to get it working completely.

 

the website link is www.zeronoodles.co.nz, it's password protected for now until it goes live; Harliwich21 should get you in as of 22/05/14 :-)

 

Cheers!

Dean

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi Dean,

Firstly, you're using a very old version of DMS, we do not provide assistance to users who are using out of date products.

 

Secondary, your issue is related to your navigation being at the bottom of your page, if you move it to the top your issue is resolved. I have reported this to our tracker, but I am not sure if our developers will see this as a bug. As navigation is usually at the top of a users website.

 

You could replace the NavBar with the SimpleNav section.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Grant Turck
      By Grant Turck+
      Navbar Broken on All Devices When Not Logged Into Wordpress. See screenshots attached from mobile. What is causing this issue and how do I fix? Site is venicepride [dot] org.


    • PierreFF
      By PierreFF+
      Hello, 
      I have an issue with NavPro on mobile when the link of the menue is on the same page. 
      Here is my website: http://foundersofthefuture.co
      The isssue comes from the fact that in my menue most of the items send somewhere else on the same page using anchor link (eg. #container_u788888). 
      This works well on desktop but on mobile, nothing happens when clicking on the link. One of the link of the menue of the homepage "France" sends to another page of the website and this one works well even on mobile. 
      I am using the Pagelines framework theme and also used a wordpress plugin (jQuery Smooth Scroll) for smooth scrolling . 
      Thanks in advance for your help and let me know if I need to provide more information. 
      Best,
      Pierre
    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I'd love to have some social media buttons in my navbar like my online-shop has!
      http://mc1r-magazine.com/
      Can someone explain me how to create them? I tried a lot but don't know how to realize them...
      Greetings from Germany,
      Tristan
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi guys. Just now trying out Platform 5. I like the reletive simplcity of the new interface but there are things I'm used to in DMS that I'm not seeing yet in 5. Is there a good manual, documentation, video series about some of the basics?
      In particular, I've got a simple navigation menu, created the standard way in WP menus section with several top level parents, then 3-4 children menu items below a couple parent items. Have them moved to the right to create the standard parent-child relationship but all I see on the page is the parent level items - no dropdown!. So I changed themes from Platform5 to the standard 2015 default theme and now I see absolutely no menu at top, except for the mobile (hamburger?) icon.
      In DMS, one had Navi and Navbar, etc sections and each would work differently and give different results. How do you work the menu system in 5? And how get different results ?
      thanks
    • nizami
      By nizami+
      I have a problem at http://kambo.world. Using navbar for the main site navigation. It works fine in normal/desktop mode [first screenshot], using the WP Menu I have specified. But in hamburger mode it seems to do its own thing, picking a few pages at random [second screenshot] A fix for this greatly appreciated! 
       


×