Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alisamski

Jumpy nav

Recommended Posts

alisamski

My navigation menu is jumping. when going to a page.. all sub-menu items open (like a long refresh or bad internet connection). Shows up in both Chrome and Firefox.

 

Here is a link to the development site. http://bit.ly/1n5rGxr

 

Please advise thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Please let us know if this changes after adding your Custom code to http://jigsaw.w3.org/css-validator/#validate_by_input and then resolving any errors. 

 

We will certianly take another look after this :) 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
alisamski

I took out the invalid code so there is no errors reporting.

 

Please advise.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

You have a number of JS errors on your site, this is likely the cause. Please disable all active plugins and see if this resolves your issue.

 

You're also using DMS 2.0.6, please update to the latest version.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
alisamski

Martin Davies"] @[member="Simon_P"]   @[member="Danny I have disabled all active (left pagelines plugin active again)... took out all custom css... and still jumps..

 

I did not update to 2.0.7 because of everyone posting issues...

 

Still jumping... cross browsers... Can you please advise.

 

****UPDATE*** as of 3:04 Tuesday 5-27

 

We just updated to 2.1 and so far there is no jumping of the menus..... will re-activate all plugins... and report back...

Share this post


Link to post
Share on other sites
alisamski

****UPDATE*** as of 3:04 Tuesday 5-27

 

We just updated to 2.1 and so far there is no jumping of the menus..... will re-activate all plugins... and report back...

****UPDATE*** as of 3:40 Tuesday 5-27

 

We just updated to 2.1 re-activated all plugins... no conflicts.

Put all Custom CSS back inside the DMS editor Custom/Less area - holding now

Put Page Less back - on front Welcome page. No issues.

Menus are no longer jumping...working fine cross browsers.

 

I am once again happy :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Thank you for letting us know. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
alisamski

Martin Davies

actually Martin, the update to 2.1 is what resolved the issue..

 

not any plugin or css error causing the javascript errors... which I could not replicate.

All CSS and plugins re-activated put after the upgrade.

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

With the removal of your defective CSS as pinpointed in your other post this should have contributed or did you re-add the CSS as it was originally? 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
alisamski

I had fixed the css that you provided... and still the jumping was happening...

 

Still using DMS 2.06... I disabled all plugins... stripped out all CSS and LESS...

 

The jumping was still happening...

 

Held my breath... and upgraded to 2.1... (no issues with the upgrade :0)

 

No plugins activated and no custom CSS....jumping stopped immediately...

 

I reactivated plugins one by one.. no interruption or jumping...

 

Put CSS back into place afterwards... and the site is still working fine..after the 2.1 upgrade.

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

thanks for letting us know 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×