Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

travistsickle

Internet Explorer 11

Recommended Posts

travistsickle+    1
travistsickle

My site looks poor on Internet Explorer 11.  Specifically, the parallax effect is jumpy.  I tried pagelines.com on ie 11 and the parallax is jump on that too.  But it's much worse on mine.

 

Anyway to turn off the parallax on ie11 only?  or is there any alternatives?

 

I think it ie stinks, but telling my clients ie 11 stinks is probably not a good solution.

 

www.sicklehunter.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Hello @travistsickle 

 

Your site elements fail to load and the console shows lots of errors http://screencast.com/t/i4mMlDir

 

126 when it stopped counting - http://screencast.com/t/MAKALluAwN

 

Most are 404 resource

 

 

 

It seems like the URL of the image or background image "cord.png" is pointing to a wrong location and it cannot be loaded. Please check the URLs of all your images used in the slider.

The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
travistsickle+    1
travistsickle

Okay, I'll check those now.  How did you see the errors? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Okay, I'll check those now.  How did you see the errors? 

In the chrome developer tools.

 

And again, ( and im begging you this time ) please disable the caching plugin while you attempt to develop your site. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Okay, I'll check those now.  How did you see the errors? 

 

In Chrome, right-clicking > Inspect Element -  will show the errors in console. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
travistsickle+    1
travistsickle

I do see one more image using the chrome tools that is throwing a 404 error but don't know where to find that image to fix it.  I know which image it is, but that image was renamed and is shown. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Try clearing your caching plugin completely and then disabling to see it it fixes the issues. Leave the caching plugin inactive until the time comes for the site to be totally finished and you shouldn't have any other issues related to caching. 

 

 

Installing and activating caching plugins should be the last thing you do. 

  • Like 1

The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
travistsickle+    1
travistsickle

okay.  I still see two errors.  I searched and I don't have this plugin installed but may have tried it out a few weeks ago.  I am using a different slider.  

 

I'm assuming that its a cache issue.  Any direction as to how I can fix it?  I'm also assuming this is an error and not normal.

 

And still the scroll effect looks glitchy in internet explorer 11.

 

 

 

invalid top tween value: NaN jquery.themepunch.plugins.min.js:71

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

From the looks of your page source, you have everything minified, therefore you have a plugin active such as a cache or minify plugin which is likely causing the issue. We can not provide support when such plugins are active.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
travistsickle+    1
travistsickle

I disabled the minify and IE still looks choppy when I scroll down the page? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Can you provide a screenshot or record the issue using Jing please. As I don't have access to IE unfortunately.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      we have noticed that the Elements section is displaying incorrectly under IE11 on Windows 10. See xiting.us. The 3 sections above the footer are Elements sections and they have way too much spacing.
      Is this a known issue?
      Thanks
      Michael
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
×