Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tsalstrand

DMS1 Custom LESS/CSS Not Applying

Recommended Posts

tsalstrand

There seems to be an issue with DMS1 after the latest updates - it no longer seems to be pulling from the Custom LESS/CSS in the frontend editor.  Is this a known issue or could I be doing something wrong?

 

Here is the site: http://sales.cinsay.com

 

Here is a screencast showing the problem so you can replicate/evaluate: http://screencast.com/t/VjPMyWQhA

 

While we plan to migrate to DMS2, there are around 200 pages and time does not allow for that upgrade right now. So I need to make this work with DMS1.

 

Any help would be greatly appreciated!  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Is ANY custom css being outputted to the page? Look at the top of the page source. Have you checked your css is vaiid?

Share this post


Link to post
Share on other sites
kato

I have the same issue. The css changes were working then suddenly stopped. Nothing else changed. Literally worked one minute then stopped the next.

 

www.oneandonecreative.com.au/working 

 

 

Thanks, 

Kate

Share this post


Link to post
Share on other sites
kato

My issue is resolved. I had some invalid CSS that messed up the styling.

 

Hope that helps.

 

K

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

tsalstrand - Any update to your issue, has it been resolved ?

 

kato - Thanks for informing us your issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
tsalstrand

Thanks for the suggestion! Turns out that we had used a class that was already active in the core WP files (random), and it was throwing everything else off.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Glad you managed to resolve, thank you for updating the thread with the cause.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • mundocaco
      By mundocaco+
      Hello, inexplicably few signs have appeared at the beginning of each excerpts, removing the option these signs disappear, but appear when I activate it again. You know why happen this?.
       
      Yo can see online here: http://www.latitudestudio.eu/press-news/ 
       
       
    • dherries
      By dherries
      I am trying to add a widgetizer to my page/post and the system does not let it drag. The system creates  large Widgetizer logo and nothing will happen. What am I doing wrong?  I am using DSM 1.1.9.  Website is www.moveincache.com
    • mundocaco
      By mundocaco+
      Hello everyone. :)   Is possible set a selected Section Area to height of window browser with custom CSS, just like DMS2 presets? Someone knows some best practice?   I know how to set to fixed footer, but i think this case of study is different.   Thanks!
    • webmktco
      By webmktco
      Website URL: http://www.schrumpfdds.com/
      Framework Version: DMS 1.1.9
      WordPress Version: 4.1.1
       
      I noticed that the Font Awesome version in my theme is 3.2.1.
       
      Can you tell me how I can update the FA version? Or is that not possible?
    • pazyluz
      By pazyluz+
      I have pages that display on phones and pages for desktops/laptops.  The ipad displays the mobile/phone pages but would look far better if they displayed the desktop version.  How/Can I display the desktop version on ipad?  If I cannot do that, can you advise me as to the best course of action?  Thank you.
       
      http://peggygreen.net
×