Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

interpro

Polylang + homepage images & mediaboxes

Recommended Posts

interpro

http://demo.interpromote.com/test/en/

 

I've swapped out WPML and replaced with Polylang due to incompatibilities.

 

I'm trying to add different images and mediaboxes per language, but when I add an image or mediabox in one language homepage, the same appears in the other languages - you can see this from the URL above - "test" mediabox.

 

How do I add different text and images for each language, please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi please see - http://forum.pagelines.com/topic/33550-using-polylang-to-translate-iboxes-quickslider-revslider/

 

Polylang uses different pages for its translations. So you'll need to put a set of media boxes on each language page and in each upload the different image you want to display in the mediabox for that language. It would probably be best to create a template for each language. 


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
interpro

Thanks for the reply.

 

The problem I'm having is that each language page seems to be the same page. If I add or remove a mediabox on one language, the same happens on all other languages - how to seperate them?

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

On the page template you should see an option to unlock the template, this will act like the previous local options in DMS V1. The changes you make on that page will then not be reflected on the main template.

 

http://screencast.com/t/wARkhXV4OG


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
interpro

thanks for that James.

 

I've unlocked the template and created duplicates for each language, unfortunately the individual pages still reflect changes made on the other language version.. I'm at a loss how to unlink them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×