Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

John Olsson

Language problem in DMS2

Recommended Posts

John Olsson

Hi there, Since DMS2 i've getting language problems..

 

In my config-file:

 

define('WPLANG', 'sv_SE');

 

Then I place the language files in the dms-child-theme/language-folder as it says in the docs. But nothing work, it ONLY work when I put the EXACTLY SAME language-files direct in the dms/language-folder.

 

That means that the language-files is correct and works, but every time theres an update, i'm loosing my translation, is there any trick to get the DMS2-system to fetch the language-files from the dms-child-theme/language-folder?

 

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

can you try this.. 

 

in your child theme functions:

 

load_theme_textdomain( 'pagelines', trailingslashit( get_stylesheet_directory() ) . 'language' );

Share this post


Link to post
Share on other sites
John Olsson

Seems to work just fine! Cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Great - thanks for letting us know


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
pehja

I am unable to translate the word "posted" ?


Professionell musician | Webbdesigner | Apple freak

Pehja Production.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

pehja - Can you please create your own topic as this has been marked as resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
pehja

of course


Professionell musician | Webbdesigner | Apple freak

Pehja Production.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×