Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

carletto0282

Local Multisite DMS activation not working

Recommended Posts

carletto0282+    4
carletto0282

Hi guys,

 

trying to setup a wp multisite install on my pc using xampp.

Everything looks good but I can't activate my dms 2

 

I have installed the updater plugin but when I try to reach the page to submit my club key I get this message:

 

"You do not have sufficient permissions to access this page." 

 

Any suggestion?

Hope you can help.

 

One more thing: I'm the only user and I'm the network superadmin

 

Thanks

Carlo

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi Carlo

 

Was this an existing local site that you then installed DMS 2 into? That permissions error can cover a whole range of things but most the time it will be a plugin issue. Take a look at http://wordpress.org/support/topic/you-do-not-have-sufficient-permissions-to-access-this-page-76 which has some other tips to try, but I would say first deactivate any network activated plugins which could be causing issues.

  • Like 1

Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
carletto0282+    4
carletto0282

Hi Carlo

 

Was this an existing local site that you then installed DMS 2 into? That permissions error can cover a whole range of things but most the time it will be a plugin issue. Take a look at http://wordpress.org/support/topic/you-do-not-have-sufficient-permissions-to-access-this-page-76 which has some other tips to try, but I would say first deactivate any network activated plugins which could be causing issues.

 

Thanks James B I just deactivate all plugins and then reactivate them all starting from pagelines updater and it now work! Thank you very much!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Anthony CALCI
      By Anthony CALCI+
      Hello,
      I can't activate my Pro account on http://calcipatrimoine.theproofingcompany.fr (miror site of http://calci-patrimoine.com)
      When I click on "Activate Pro" button of the Account section, nothing works.
      Also, do I need to activate DMS with a DMS key in the Pagelines Updater ?
      Regards,
      Anthony
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      I am working on a multisite installation and had some questions regarding the themeing options. All the sites will have the same structure but each individual site would need a different h1 font and link color. I had originally thought that I would program/edit the parent theme to have a certain set of templates, font sizes, etc. and then that would feed to all the individual sites where I could activate the child theme and use the child theme to define the individual sites' specific link color, heading fonts, etc. So, what I was shooting for was:
      Parent theme = shared by all sites
      Child theme = specific to the minor customizations on a per site basis.
      Is this possible? Am I misunderstanding how these would actually deploy to the different sites?
    • norbert
      By norbert
      I just installed a fresh wordpress installation and wanted to connect Platform 5 plugin.
      www.shopfotografie.nl
      after clicking 'connect', nothings happens ( Als clicking on e.g. extend in the menu, no change is visible)
    • Jonathan Eugster
      By Jonathan Eugster+
      I have a multisite installation where the main site is pro activated, but none of the subsites are allowing me to change pro options. The subsites are on mapped domains.
      So far I have:
      1) refreshed the account
      2) disconnected then reconnected account
      3) network deactivated the reactivated pl5 plugin
      4) deleted and reinstalled pl5 plugin
      5) cleared cache / cookies
      6) added recommended urls to WordFence whitelist
       
      Some environmental factors
      Network is hosted on EC2, assets served from Cloudfront CDN. DMS is also running on the network.
      This is an old network with had a domain mapping plugin until recently, perhaps this is a factor?
      main site url is http://mechame-env3.us-east-1.elasticbeanstalk.com/
      a subsite that is not allowing pro options is http://redravendrone.com
      I'm stuck, help please.
       



    • Jonathan Eugster
      By Jonathan Eugster+
      I have a grandfathered dev account and am unable to activate subsites on my multisite network.
      Tried disconnecting and reconnecting account. Only main site is shown as activated.
      Since pro activation has been off and on for subsites I added code to hide the pagelines watermark (bottom left image/link). Could that be flagging the account not to activate or something?
      Network is on AWS Elastic Beanstalk, is there a port that needs to be open for authentication?
      TY
×