Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

scientistsofmedia

vimeo shortcode bug

Recommended Posts

scientistsofmedia

Hello Pagelines.

 

I've discovered a weird bug in DMS2 that I cannot seem to get around.

 

I'm placing the vimeo shortcode within a 2 column row like this

 

<div class="row">
    <div class="span6">[pl_video type="vimeo" id="77997312"]</div>
    <div class="span6">Smiling Toad was extraordinary to work with. They exceeded all basic expectations including timeliness, efficiency, great communication, customer service, flexibility, and very impressive quality of product. ....</div>
</div>

 

when I go to resize the browser window (or look at the page on a phone), the column containing the vimeo shortcode disappears

 

here is link to example:

http://smilingtoad.com/reviews/asha-and-sunny/

 

I've tried wrapping the vimeo shortcode in raw tag, but the vimeo spot still disappears. 

 

any other suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
GetMeWebDesign

Easiest to use PL NExtBox for adding shortcodes. Otherwise, i am sure Danny will tell you the correct procedure is to use hooks for shortcode. vimeo shortcode in Media box does not give a good result.

 

Alternatively, use vimeo embed code rather than the shortcode


Chrome Developer tools - please use them. If you are not sure how, then it is easy to learn

Be inventive in your keyword search of the forum ie Navi > Navbar > menu > tabs > font > color. Your answer lies there somewhere!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

I am not having the same issue, have you added any custom CSS at all ? Also, try disabling all active plugins and see if this resolves your issue.

 

Using DMS 2.x new PostLoop layout - https://cloudup.com/cJBMTr34dXL

Using DMS 2.x legacy PostLoop layout - https://cloudup.com/c0zlUR6cABg


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
scientistsofmedia

you were right Danny... it was a css issue.  thank you. my bad - should of checked that before posting. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×