Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

suerama

Quotes section black lines

Recommended Posts

suerama+    2
suerama

My quotes section often has black lines appearing in it. Sometimes it's 1 thin black rule that sits under the quote, other times, in some browsers the lines appear as you switch slides, and are of varying width.  

 

At one point I tried to change the color of the slider background color to black as a quick fix, but that change did not register (though it appears correctly in the UI.)

 

I found a forum answer that said that the quotes slider uses the background color of the site, so I thought that was an issue, but the background color for my site is white, not black.

 

I have Quotes sliders on these pages, and the black lines often appear on one of these sliders and not the other, in unpredictable ways. 

 

http://ramacommunications.net/

http://ramacommunications.net/websites/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

Oddly I can see the issue on your site, but I am unable to recreate it, on any of mine. On your Quotes settings, do you have any background set to black ?

 

If that doesn't resolve your issue, add the following to your custom CSS, as it looks like your issue is actually coming from the CSS for the Quotes section itself, but I clueless as to why, as it is not effecting any of my sites.

 

#site .rsDefault,
#site .rsDefault .rsOverflow,
#site .rsDefault .rsSlide,
#site .rsDefault .rsVideoFrameHolder,
#site .rsDefault .rsThumbs {
background: #2AADD4;
color: #FFF;
}

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
suerama+    2
suerama

Oh, yes. I had tried css, but neglected to repeat those pesky #site bits. Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

No problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
suerama+    2
suerama

Uh-oh, this inserted the cyan color in the thumbnail nav of my Gallery slider, so I removed the Thumbs code part. Now the 2nd slider has slightly darker cyan lines appearing. Where it is getting that color from I don't know.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

I have no idea, as I have added the Quotes section to my test site and I am unable to replicate your issue. I added it to several test sites and not once was I able to see any black line appearing on my quotes section. Have you added any custom CSS at all, try removing it and disabling all active plugins and see if this resolves the issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • suerama
      By suerama+
      At one point developing my site I added some test text. It says: "Testing a title." and "Testing a text block." I believe that I then deleted the section or the text. It no longer appears in my  Chrome browser, but it still is appearing below every post in Safari and Firefox. Since I cannot see it anywhere in Chrome, I cannot delete this text or section. 
      Here is a sample post url:
      http://ramacommunications.net/tribe-chain-p2p-insurance/
    • suerama
      By suerama+
      Hi, I recently updated wordpress and plugins and now changes simply do not register at all in the DMS interface. At first I can type in a textbox field, but I don't see that affecting the type on my page. Then I publish, see no effect. After that I can no longer even type in a text box interface field. 
       
      Wordpress interface works normally, it's just the DMS that isn't functioning.
       
      I'm setting up a dev site to troubleshoot this by disabling plugins, or reverting to a saved backup, etc. But I thought before I go to all the trouble someone might have a tip for me.
       
      Thanks in advance!
    • JimP
      By JimP
      For some reason, I can't install this theme, as per below "missing style.css stylesheet" ...any ideas? thank you. Jim Installing Theme from uploaded file: Viewer_v1.0.1.zip Unpacking the package…
      Installing the theme…
      The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.
      Theme install failed.
    • JasonLA
      By JasonLA+
      I seriously love Grandstand but it's become very buggy as I add more items. 
       
      Right now I've added around 40 images, all regular size. You can see it at zox.la/collection. 
       
      My issue is that I can no longer hit the edit button or have the pagelines editor open on that page for it to load. If I do, it just lags out until the google eventually asks me to kill the page. 
       
      Any suggestion for how to fix this? Grandstand is awesome for a sort of catalog option and we'd like to load all our products up on it for an easy way to browse that's separate from our store. 
       
      Thanks,
      Jason
×