Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

whershfeld

Menu Navigation - Hover | Active - Grey Highlight | Remove

Recommended Posts

whershfeld

Hi - 

 

I'm testing with PageLines 2 and cannot figure out where in the CSS my navigation is getting a slight grey background color on the LI's - 

 

http://192.185.168.164/~av/

 

I've inspected the CSS and can't see where the highlight is coming from ... I want to remove it.  Any ideas? 

 

Thanks - 

 

Will 

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Using firefox and the full version of firebug is your best bet. 

 

When you inspect your elements - use the drop down in the bottom right to select the hover states and check their CSS http://screencast.com/t/I9Idt8wVkC


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
jmad

Try something like this.  Not sure you need all of this...might just need the part after the comma.  

 

.section-navi .pl-nav > li.current-menu-item > a, .section-navi .pl-nav > li:hover > a {

background: rgba (0,0,0,0);

}

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Did jmad suggestion resolve your issue, as I am not seeing any grey hover color on your navigation?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
whershfeld

Hi Guys - thanks for the suggestions... still no luck in getting rid of the background color... 

 

https://www.evernote.com/shard/s1/sh/319a6194-7918-44e5-b304-696d9ee0c7b9/6c567f816f56fde784519dcf3276c8a1/deep/0/AltaVista-Strategic-Partners---Our-Team.png

 

li.current-menu-item {
background: rgba(0,0,0,0) !important;
}
 
Any other ideas?  Thanks for the assist... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Try the following:

 

#site .section-navi .pl-nav > li.current-menu-item > a,
#site .section-navi .pl-nav > li:hover > a {
background-color: rgba(0, 0, 0, 0);
}

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×