Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

trisquelmedia

Is safety upgrade WP 3.9 with last pagelines framework version?

Recommended Posts

trisquelmedia

Hi:

 

I would like to update my sites built in pagelines to WP 3.9, is safety? i see a fix with postpins , but if you dont use this plugin , there are some other problems?

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

No other problems have been identified yet if there are any.. 

 

if any appear we will try to fix them 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi trisquelmedia

The WP 3.9 and PL Frameworks 2.4.4 works fine to me..


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Thanks batman


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
trisquelmedia

hmmm i dont know if is a pagelines problem, but post editor is the same of previous versions.. i dont see Tiny MCE editor

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Can you provide a screenshot of what exactly you see please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
trisquelmedia

Deactivating/activating plugins runs ok!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Not sure what you mean, have you resolved your issue ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
trisquelmedia

yep! everything is ok!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×