DMS 2 Pagelines Pro menu item appears, but Pagelines says "Not Activated"

27 posts in this topic

You only need to deactivate one at a time to see if one of them is buggering up your user roles. If it STILL wont work, i can only suggest hacking the updater code to force it to show the menu, if you are the only user on the site.

Share this post

Link to post
Share on other sites

I tried disabling all plugins and the "Pageline Licenses..." item still didn't appear, so something seems definitely broken. Can you point me in the direction of what file(s) I'd have to hack to force it to show the menu? I haven't touched Wordpress innards, so know nothing at all about the internal architecture.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • Unable to activate this key.
      By Ttownhero
      We paid for our next year's subscription of pagelines, however, the next site that we've set up is having some issues. When we go to activate the pagelines license, its giving the error "Unable to activate this key."
    • New Site Activation Problem
      By stebac
      I have been attempting to activate and set up a new site for my DMS Developer account.
      When i enter my key and email into the Pagelines Updater to activate my products nothing happens and i get a message appear at the top, which states "unable to activate this key."
      I haven't encountered this before.
      I have entered the correct details and attempted several times.
      Any ideas what might be causing this?
      Thanks in advance.
    • Text formatting is not showing in front-end
      By swiftitnz
      Hello everyone, I have been facing a strange issue lately with the site I'm working on.
      To give you an example, I have created a Page called 'Contact Us' and have got few lines (see below) written before adding a jetpack contact form.
      Lines/Texts are: "We appreciate your questions, queries, suggestions and feedback. If you do have any of these in mind, please fire away the same using the contact form below. WebJobsBD team promises to get back to you as soon as we can. Thank you."
      When I see this in the front-end, in content/loop section; the bolded letters are shown as normal text.
      I tried different browsers too but no luck.
      Please advise something.
    • Can't activate site
      By kulmetehan
      Hi guys,
      I've been a DMS user from day one and went pro just a little while after. Anyway, the last changes in plans and stuff made some things unclear to me. I'm stil paying for the  $10 a month plan. But with the key I received at that time I can't seem to activate my website: and therefore can't edit the pro sections.
      First it says  "User updated! Site Activated!", after it says "Site not activated".
      I can download DMS2.0 without restrictions and use that, that's cool. I'm very happy for that. But the problem is that I now can't edit my website with the old version of DMS.
      What can we do to solve this? Please help.
    • Can't Activate DMS Key Today
      By atcdomainsolutions+
      Experiencing something strange today.  
      Getting ready to start a new site build and installed DMS locally (XAMPP) and I go to add my Developers License Key and it takes it and then after the screen refreshes, I see a message where it should say "Success" or whatever but it says "Unknown Error" and my license I input is gone.  I have tried to do this 10 times now and still same error. Not doing anything different that I don't do every few days when I start a new site.
      I have a developers license (have had it since the first week DMS came out) and I logged in...account says active, etc and everything looks good.  Next payment not due for over a week.
      Need help.  Sure this is just some glitch but without being able to activate, this obviously impairs my ability to really start this new site.