Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

itarsenal

Bug? Navbar section doesn't link menu items with sub items

Recommended Posts

itarsenal

Title pretty self explanatory. 

 

I have a Navbar section with sub menu items, but the top levels are not linked...no reason I can tell, they should be.

 

Ugh, can't seem to get a usable secondary nav with a series of pages I want to put together.

 

 


Robert Granholm

http://itarsenal.com | Technical Support for Online Entrepreneurs

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Can we have a link to the site please?


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
GetMeWebDesign

Think it is the one in his signature http://itarsenal.com, as all his questions are about that site. I dont understand his question though


Chrome Developer tools - please use them. If you are not sure how, then it is easy to learn

Be inventive in your keyword search of the forum ie Navi > Navbar > menu > tabs > font > color. Your answer lies there somewhere!

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Think it is the one in his signature http://itarsenal.com, as all his questions are about that site. I dont understand his question though

 

cant just assume on the sites though and also we need it for further reference. All posts should contain as much detailed information as possible. Asking every time should get people into the habit of providing the correct information the first time. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
itarsenal

Yep I should be providing it, yes is it itarsenal.com ... I'll make it more specific in my signature.

 

Here's what I mean.

 

This link "How the Internet Works" isn't linking properly: http://bit.ly/1jRLaVO ... despite it being a real link in the menu ... so the "top level" of a menu item with sub menu items...for some reason get's "unlinked" ... sort of difficult to describe, let me know if I need to be more clear.


Robert Granholm

http://itarsenal.com | Technical Support for Online Entrepreneurs

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

have you removed the submenu from your site?


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
GetMeWebDesign

You need to create a separate "How the internet works" link in the dropdown. That you have there is a pseudo menu 'title' of the dropdown/sub menu/children, even though this page exists http://itarsenal.com/services-shop/online-business-technology-survival-guide/how-the-internet-works/. The Nav Bar has always worked this way, even in Framework. It is Bootstrap... http://getbootstrap.com/components/#navbar

 

However, if you deactivate the NavBar Configuration Options > Activate dropdowns on hover,  then the menu will behave in the manner you wish it to


Chrome Developer tools - please use them. If you are not sure how, then it is easy to learn

Be inventive in your keyword search of the forum ie Navi > Navbar > menu > tabs > font > color. Your answer lies there somewhere!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

The NavBar section is based on Bootstrap's navigation design, where menu items that contain a submenu, will no longer be a link to a page/post/category etc.., but instead act as an anchor which upon click opens your sub menu. This navigation functionality, has been present since PageLines Framework. If you do not like this functionality, I recommend using either the Navi section or UberMenu.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×