Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

illinimatt81

SSL Breaks DMS?

Recommended Posts

illinimatt81

I have installed SSL on my server and the secure version of the site is completely broken. It seems DMS code does not execute. See http://runneracademy.com vs https://runneracademy.com

 

Is there something I need to update for this within the theme?

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Hi there

If you could right click on your site in chrome to see the Developer console and read the errors pertaining to requirement to load resources also over HTTPS

 

http://screencast.com/t/shXzFStb9f3K


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
illinimatt81

Hi there

If you could right click on your site in chrome to see the Developer console and read the errors pertaining to requirement to load resources also over HTTPS

 

http://screencast.com/t/shXzFStb9f3K

 

So how can I make the DMS theme files load with HTTPS when that option is selected? I'm ultimately only going to use this for a handful of checkout pages so not the whole site.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×