Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

itarsenal

Watermark Social Shares Wrong Reference and Not Working

Recommended Posts

itarsenal

I'm using the Watermark Social Shares in my site.

 

It references "options -> social and local" to set up the correct links. Unless I'm missing something, it's not options, it's Site Settings -> Social and Local. http://bit.ly/1ii6x2K

 

Despite that, there's no section for Google+ http://bit.ly/1ii6KmA ... and I'd like to REMOVE the Google+ button as it's totally erratic, and if anything, like the other social icons, I'd want it to always display the number of +1's I have on my linked profile, just like the Twitter button and Facebook button show the likes and followers....but on most pages the +1 button shows 0, on the homepage I see it jump around from 13 to 30, which is not how many +1's I have on my profile, and makes me think it's trying to report how many +1, that individual page has, which makes no sense given the other two social widgets it's placed with.

 

So, I'm reporting some incorrect references, and would like to know how to remove this.

 

Thank you


Robert Granholm

http://itarsenal.com | Technical Support for Online Entrepreneurs

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

OK, I see what you're referring to, I will report this to our tracker.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

2 ways:

 

add_action( 'pl_watermark_no_gplus', '__return_true' );

 

or

 

remove_shortcode( 'googleplus' );

add_shortcode( 'googleplus', '__return_true' );

 

Of course on the add_shortcode, you could point it at your own new googleplus function.

Share this post


Link to post
Share on other sites
itarsenal

Into functions? Where?

 

-r


Robert Granholm

http://itarsenal.com | Technical Support for Online Entrepreneurs

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

A child theme functions.php or a plugin, anywhere ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
itarsenal

Thanks, I've implemented it.


Robert Granholm

http://itarsenal.com | Technical Support for Online Entrepreneurs

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×