Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Leonardo da Vinci

An empty white space in the bottom on the section in template part

Recommended Posts

Leonardo da Vinci

Hi guys,

 

There is an empty white space in the bottom on the section in template part , Why this appear and how to remove it ?

When I work on editing mode the space not appear but when alter to preview mode will appear in the bottom of the section.

 

Also there is an empty space under all sections 

please may you help me 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

Probably would help if you gave a link to the site. 


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

Looks like you might have a minimum height set for you template area. Click on your template edit pencil and see if there is a minimum height set if so remove it. 


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Leonardo da Vinci

There is not any minimum height value  but when I add second column the space be narrower than with one column , see the site please   

Share this post


Link to post
Share on other sites
GetMeWebDesign

Have you inspected it with Chrome Developer tools? 


Chrome Developer tools - please use them. If you are not sure how, then it is easy to learn

Be inventive in your keyword search of the forum ie Navi > Navbar > menu > tabs > font > color. Your answer lies there somewhere!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

I ran into a similar issue while I was using the PLNextbox.

 

body .pl-region > .template-region-wrap {
min-height: 450px; 
}
 
this bit of code game from somewhere and it added alot of padding under the section more if it is in a column. So I ended up changing the 450 to 0.
I was using it with layerslider shortcode and if i remember correctly you were using the flex slider

ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

I am unable to access the site, due to a message telling me the site is offline.

 

When the site is back online, please reply and let us know, then we can take a closer look.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
thebrasseffect

I'm having a similar issue with the PLNextbox where the content of the box tends to disappear for no reason. I'm going to include the link because for whatever reason I can't upload the photo - http://screencast.com/t/j62AS6vm0mj and here's what it looks like after a few f5 refreshes - http://screencast.com/t/voR6w7CM

 

The site is located at http://thebrasseffect.com/development/nt

 

I'm on DMS 2.1 and I have the following plugins activated:

 

Add from server, Akismet, Better iBoxes, Classy, Contact Form7, Custom Sidebars, DMS Professional Tools, Duplicate Post, Enhanced Options Editor, Flowy, Flyp PL Section, Footer Extras DMS, Icon Font Shortcode, Jetpack, Pagelines Updater, PageTitle PL DMS Section, PLNextbox, Poppy, Search by Google, Shortcode Quicktags, Sidekick and Wordpress SEO.

 

I need to get this corrected as soon as possible so a resolution to this would be great

Share this post


Link to post
Share on other sites
GetMeWebDesign

thebrasseffect. Yours is a different issue and you should start a new thread. The moderators will ask you to deactivate all plugins and see if the problem persists


Chrome Developer tools - please use them. If you are not sure how, then it is easy to learn

Be inventive in your keyword search of the forum ie Navi > Navbar > menu > tabs > font > color. Your answer lies there somewhere!

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

HI thebrasseffect

Mr. GetMeWebDesign is right, and please you can open your own topic please.

;)


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
thebrasseffect

Will do.

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

HI thebrasseffect

Thank you very much ! 


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×