Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

topjaba

Forms Don't Behave When Embedded onto Rev Slider

Recommended Posts

topjaba    0
topjaba

Hello,

 

I am using DMS2 with the default theme.  I have inserted short code for a NInja Form onto the slider and it's not working properly.  You'll notice that you have to actually click on the label of the field in order for the field to be editable.  I almost wonder if I should place the field label in the field itself to work around the issue, but I would prefer to simply be able to use the form in the way I had originally intended.  Can you please have a look and see what the conflict might be?  I should add that I have inserted the form elsewhere in widget areas and in the body of pages and the it is only when place onto a Rev Slider that I experience the issue described.

 

calhfa[dot]co

 

Thanks in advance for your help.

 

jb

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Hello @topbaja

 

could you add the rev slider and the shortcode etc to another page and link us to that so we can see how it looks and behaves?


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

First thing to try is to disable all your non-PageLines plugins. 

 

There is an error in your console (right click > 'inspect' in chrome > console) relating to Cform. 

 

If this is a separate form plugin throwing an error there may be a conflict. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
topjaba    0
topjaba

Everything except the PageLines and Ninja Forms plugins are inactivated. Tested and still not working...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

How have you added the form to the RevSlider, can you provide the code please.

 

When adding your code to a post, please use our pastie service - http://forum.pagelines.com/pst/


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
topjaba    0
topjaba

By simply inserting the short code for the Ninja Form which works fine everywhere but the Rev Slider.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Can you provide a screenshot of where you added the code please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

It appears you're using the RevSlider plugin and not the section, we only provide support for the section, as that was developed by PageLines, the plugin is a third party extension. You will need to contact their support for assistance.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Queue-it
      By Queue-it+
      Hi,
      After the latest update of platform 5 and other Pl plugins the forms stopped working. Do you have an idea what could be the problem for that?
      https://www1.test.queue-it.com/pricing/
       
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • jagipson
      By jagipson+
      I am building a site on this url: http://www.recruiterwebsitedesign.com/hager/
      I have a couple questions about the Rev Slider. How can I disable the time completely? I am not asking how to make the progress bar disappear. I want the slider to only automate by the user clicking the left or right arrow. 
      The next question is I want to add a video file on all three slides. What I see is happening is I added one on Slide three. It looks like the video is just constantly playing in the background. So, when the user gets to the third slide it maybe half way into the video. Shouldn't the video slide start once the user clicks this slide? 
      The last thing is if my video is 5 seconds long can the rev slider automatically change to the next slide after the video is over? I could just change the time to 5 seconds on the rev slider but one could be 5 the other could be 10seconds. So, that wouldn't work. 
      Let me know what my options could be.
      Thanks
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
×