Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fmwebdesign

NAVI problems!

Recommended Posts

fmwebdesign

Hy,

 

please have a look to my site, i have problems with my navi section.
I want to have a word spacing and the drop down menue should be viewed correctly.

 

http://wordpress.estermann-fenster.at/

 

Thanks and best regards

Andreas

Share this post


Link to post
Share on other sites
fmwebdesign

Please i need a solution.

I also test the jQuery Mega Menu, i see the menu but the dropdown doesn´t work...

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI,

 

I do not see any reference to the Navi section on your site, your navigation is using Hero Nav which is a third party product. We do not provide support to third party products, you will need to create a new topic store products forum and use the correct product name in the prefix box when creating your topic.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
fmwebdesign

HI,

 

I do not see any reference to the Navi section on your site, your navigation is using Hero Nav which is a third party product. We do not provide support to third party products, you will need to create a new topic store products forum and use the correct product name in the prefix box when creating your topic.

 

I found also a solution for this problem:
http://forum.pagelines.com/topic/33930-navi-and-hero-nav/

 

THANKS!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×