Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

opwolken

DMS 2 Mute background video

Recommended Posts

opwolken    3
opwolken

Hello, 

 

Is it possible to create a mute button for the background video in DMS2? I can't figure it out... preferably with CSS, thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi opwolken

I uploaded a video without sound on my Web, I had the same problem.

I believe that this is the only way.

:)


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
opwolken    3
opwolken

Thanks for the reply batman,

 

Have you come to any solutions to pause/play, not-repeat or other video modules of the like?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

jappareti thanks for sharing!


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • pehja
      By pehja+
      https://pehjaproduction.se/webbdesign/  Video is not showing up in Journey section. Why? I have entered this in the settings 
       
    • dougalperman
      By dougalperman+
      Hi there,
      I'm a big fan of Pagelines, and have been for years.
      I'm trying to control the size of video embeds and having some difficulty. I see that I can just paste the Vimeo video URL into the post and an embed widget will automatically appear, which is great. But the embed box created is much taller that the video (689 x 1000 pixels) so the content sits in the middle of a tall black box, which looks awkward.
      I tried using the full iFrame embed code from Vimeo, which solved the disproportionate embed frame size (or aspect ratio) issue, but despite specifying the dimensions I want (690 x 388), the videos displayed on the post are sized at 300 x 150 pixels.
      I can't work out how to change either.
      I'm using the latest version of Pagelines Framework (Pro) with the Agency them.
      Any help or advice very much appreciated.
      Thanks,
      Dougal
    • crose
      By crose+
      Hi,
      I am using the Canvas Area section at the top of my site. I have a video playing in the background, which works really well on desktop. But on mobile video doesn't play without user interaction, so I have a static image in place as an alternate image. However when viewed on a mobile device there is now a play button over the static image that does nothing. This didn't use to happen so I imaging it is due to an upgrade. But this is really bad UX. Is there a way to remove it?
      Here is the site:
      http://gator4088.hostgator.com/~asif/
      Thanks in advance.
      Chuck
    • Matt C.
      By Matt C.+
      Hi,
      So I used to use the Video Background extension that was offered here on pagelines, but until recently it continued to function.  Yesterday however it ceased to work and since it has been removed and no longer supported I've been forced to find a new way to show the youtube video that used to be on my background.
      I know that there is the option to upload videos for background, needing both an mp4 and ogv version.  However, since this is a youtube video I don't have any source files to upload.
      I have since turned to using the mb.YTPlayer wordpress plugin.  It seems to be working just fine on its part, as you can see a sliver of it playing just below my footer.  My issue though it that it doesn't show up behind my main body content.  Now it was my understanding that the backgrounds were defaulted to transparent in DMS2 and that this shouldn't be happening.  I've tried several CSS transparency codes to no avail, so my question is how am I able to get the video that is showing up right beneath the footer in other areas?  Either on a section by section basis or for the entire body?
      http://udforu.com
      Thanks!
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I'm having trouble getting my Powerloop layout the way that I want...
      I'd like to have the same layout as the question below but instead of an image I'm using video.
      I have my media shortcode above everything but the title is still above it in my page and when I inspect it.
      My settings:
      [powerloop_media]  
      [powerloop_title class="plHtxt" align="center"] 
      [powerloop_content class="plHContent" align="left"]
      [powerloop_author class="plHauthor" align="left"] | [powerloop_date format="F j, Y"]
      Another problem I am having is that I cant create space between the video and the content..If i add padding or an margin to my content class it adds that spacing to the video as well.
      Any ideas on how I can fix this?


×