Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

chrysallis

Massive bug(?) preventing all site updates by linking all content

Recommended Posts

chrysallis    0
chrysallis

This bug is extraordinarily frustrating, rendering the platform virtually unusable. I hope it's something simple I'm missing (if so, it's a serious UX issue). Where to start...

 

In summary, the theme keeps emulating my main page sections and changes I make to any new page are reflected on my main page, effectively eliminating all further design.

 

I've already had to rebuild my entire site from scratch because I deleted all sections in a new page and, despite the fact that page was not linked to a template or my main page in any way, it erased everything else on the main page.

 

To troubleshoot the problem:

 

1. I have deleted all pages on the system and emptied trash.

2. I have deleted all templates.

3. I have unlocked all pages from their corresponding templates.

4. I have unlinked all sections from their saved sections.

 

Despite this, a new page cannot be created without my main page being emulated on that page, and any subsequent changes to that page destroy my main page, regardless of what I do to setting, templates, unlocking or disconnecting.

 

My main page is at test.chrysall.is/business

 

A secondary page, for example, is at test.chrysall.is/membership

 

I cannot delete the sections on /membership without any accompanying changes on /business. Same for any new page I start, regardless of settings. So I'm basically unable to do anything with the platform now.

 

I'm running DMS 2.0.2 on Chrome on OS X.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

thats membership link is actually a 404, looks like you have styled the default template, and the 404 page is using it, all new pages will being the default.

 

If you click page info in the editor , it should show up as a 404, you should remove the content add add the noposts(404) section.

Share this post


Link to post
Share on other sites
chrysallis    0
chrysallis

Thank you. That wasn't the issue, but it did help me run down what the issue was, which is that I hadn't noticed the entire site was in the header. That is my fault. I appreciate the weekend support.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

ha, ok yea that would have done it too ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • DonRicardoRVM
      By DonRicardoRVM+
        First of all, sorry for my bad English.  I am developing an ecommeece with wp, woocommerce, PL5 and quickshop, and I need to do some changes in the simple product grid. I want to change the classes of some divs, but I can't find the templates. 
      Also, I change the grid of the category products pages, but I didn't make it correctly.
      This is the cat archive's: http://globosdemar.com/wp/categoria-producto/camisetas-para-ninos-y-ninas/
      Can you help me?
    • poseyg
      By poseyg+
      Could someone explain exactly how the new template sync works or what it is suppose to do?
    • Anthony King
      By Anthony King+
      I have to say that I like the Layout and the Template based sections. Some of them are really impressive.
      One of the things that I would like to request though is the possibility of being able to dynamically rearrange the layout.
      An example of what I am talking about is take the Agency Section. It's current layout starts with the
      Splash Module then the Portfolio Module then the Service Module and so on and so forth.
      What would be great is if we were able to move these modules around. I.e have the Service Module first
      then maybe the Splash, and then the portfolio.
       
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      I am using Jigoshop on a website that also uses PL5 and am running into an issue where the store pages do not allow me to use the PL5 editor. Is anyone else having this problem or know if a solution? 
      When I open the Chrome console I see the following error:
      site.js?ver=b199df:5 Uncaught ReferenceError: PLData is not defined
          at Object.setMasterModel (site.js?ver=b199df:5)
          at Object.init (site.js?ver=b199df:5)
          at HTMLDocument.<anonymous> (site.js?ver=b199df:5)
          at i (jquery.js?ver=1.12.4:2)
          at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.js?ver=1.12.4:2)
          at Function.ready (jquery.js?ver=1.12.4:2)
          at HTMLDocument.K (jquery.js?ver=1.12.4:2)
       
      The problem can be seen here: http://fingerlakesdistilling.com/shop/ where the sidebar, footer, and header do not show up. Any thoughts?
      Thanks so much!
    • Queue-it
      By Queue-it+
      I've created a new post category "Success stories" with Custom Post type UI. (in order to have a different layout for a different post category - blog post one layout, success stories another layout).
      New category "success stories" are "detached" from all the other posts, so they have a different layout, but the problem is that all of the success stories are also having the same exact content.
      So whenever I edit content (e.g. change body text) on one of success story posts, it also changes the content (body text) for all other Success story category posts. 
       
      Question: Is there a way to retain this separate category with it's own layout, and have a different content for each individual post? I'm using Pagelins templates. 
       Thanks in advance.
×