Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kakadong

The issue of non latin language in recent comment widget of pagelines columnizer.

Recommended Posts

kakadong

The default recent comments in columnizer use substr function to cut the excerpt to 50 words. 

It is fine in latin Language. but will become garbage in the last word of non-latin Language such as Traditional Chinese. 

 

please consider to make this ok with all Language. 

 

I have correct this issue but I really don't want to edit this everytime when I upgrade. 

 

the code I change is in dms/includes/lib.theming.php 

 

I changed this : 

stripslashes( substr( wp_filter_nohtml_kses( $comment->comment_content ), 0, 50 ) ),

into this:

stripslashes( mb_substr( wp_filter_nohtml_kses( $comment->comment_content ), 0, 50 ,'UTF-8' ) ),

then there is no garbage in the last word. 

 

please consider correcting this , since not everyone is using latin word.

 

Thanks . 

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi Kakadong,

 

I will notify the core team of this and we'll look into it for you.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
kakadong

Thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Added in 2.0.3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×