Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kajort

slow loading site

Recommended Posts

kajort

please have a look at this site - http://dev.deborahthomasgardens.com/

 

can you let me know why it loads so slowly? admin is also quite slow. 

 

i've read other forum posts re: slow loading sites and i see you mention shared hosting as a possible problem. i do have shared hosting on dreamhost, however it's only the pagelines sites that i have in dev that are slow, others are fine.

 

i'm not talking like 10 second loading, but it is slow enough that my client is concerned.

 

please let me know if i've missused PL somehow.

thanks.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
kajort

hmm, well i'm not having spam issues. i have w3 total cache loaded on the site linked above. i've removed all of the plugins that aren't being used. 

 

on this site - http://www.dev.shawnaceetaylor.com/ (which i stopped developing as i want to get this speed thing figured out before moving forward) - there is only one plugin activated (and only two others loaded) and hardly any images.

 

on both sites, when i run YSlow both sites have these high numbers and D rating overall.

 

This page has 55 external Javascript scripts. Try combining them into one.
This page has 7 external stylesheets. Try combining them into one.

 

i'm just wondering if i'm setting things up wrong or ?

thx.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

I tried W3 total cache and it was not all that great I get better results from using wp super cache.  

 

Also i click the link above  ( in your first post )and it loaded quickly


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi there, I've also tested the link and it came up quickly for me.

 

I ran the url through pingdom as well and it got good results - http://screencast.com/t/sOQi6cbZPqq


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • mundocaco
      By mundocaco+
      Hello, inexplicably few signs have appeared at the beginning of each excerpts, removing the option these signs disappear, but appear when I activate it again. You know why happen this?.
       
      Yo can see online here: http://www.latitudestudio.eu/press-news/ 
       
       
    • dherries
      By dherries
      I am trying to add a widgetizer to my page/post and the system does not let it drag. The system creates  large Widgetizer logo and nothing will happen. What am I doing wrong?  I am using DSM 1.1.9.  Website is www.moveincache.com
    • mundocaco
      By mundocaco+
      Hello everyone. :)   Is possible set a selected Section Area to height of window browser with custom CSS, just like DMS2 presets? Someone knows some best practice?   I know how to set to fixed footer, but i think this case of study is different.   Thanks!
    • pazyluz
      By pazyluz+
      I have pages that display on phones and pages for desktops/laptops.  The ipad displays the mobile/phone pages but would look far better if they displayed the desktop version.  How/Can I display the desktop version on ipad?  If I cannot do that, can you advise me as to the best course of action?  Thank you.
       
      http://peggygreen.net
    • pazyluz
      By pazyluz+
      In between forum posts, I am getting the above response telling me to wait another 57 seconds before posting a second topic.  (WHAAAAT?) To continue with my post, I have to hit the back button only to find that you have erased everything I just wrote. Please explain and fix this immediately.  Thank you. 
×