Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

canadvo

Moving from dev. subdomain -- Is theme impacted by switch?

Recommended Posts

canadvo    0
canadvo

Trying to switch from a development subdomain to a production www with the same IP address. Plugins turned off, etc.

 

Almost none of the URLs are being updated in the pages, and with another approach all of the widget/header/footer information was lost, the DMS pro tools account does not seem to recognize the URL, and the theme appears broken. It appears that the post URLs are updating, however.

 

We've tried WP Clone and a sed -ie command (brought the server support on board, too; no luck).

 

Yes, all of the URLs are absolute. We have a couple of specific reasons for keeping it that way, and can't really go another route. We're using Nicks Base Theme and DMS Pro Tools on the site.

 

Is there something obvious I'm missing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Hello @zbiondo 

 

how did you redirect the URLs in your database after migrating your site? I usually use https://wordpress.org/plugins/velvet-blues-update-urls/


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
canadvo    0
canadvo

We used a Linux script rename command and WP Clone. Will give this plugin a shot, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

No Problem - make sure you remove the plugin when you are done using it. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • Anthony CALCI
      By Anthony CALCI+
      Hello,
      I can't activate my Pro account on http://calcipatrimoine.theproofingcompany.fr (miror site of http://calci-patrimoine.com)
      When I click on "Activate Pro" button of the Account section, nothing works.
      Also, do I need to activate DMS with a DMS key in the Pagelines Updater ?
      Regards,
      Anthony
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi
      I found this topic
      which talks about a similar issue I am having, but a little different. Hope someone can help me out.
      Best way to see the problem is to view http://cassclayton.com/ on Safari (Mac) compared to Firefox or Chrome. You will see the banner just under the fixed menubar has a gap between the menubar and top of the banner. Looking at Inspector, I found:
      <div class="fixed-top-pusher" style="height: 62px;"></div>
      <script> jQuery('.fixed-top-pusher').height( jQuery('.pl-fixed-top').height() ) </script>
      and indeed it seems the jquery is not always working consistently. For instance, if you simply refresh the page in Safari, it will loose the gap and all looks fine, so is it a browser cache issue that is interacting with the jquery? I do have W3 Total Cache installed. There must be a way to tell the code to make sure jquery is up and running and available to do it's majic?
      And perhaps there is just a better way to do this banner? Originally I tried several DMS sections and used the banner image as background, etc... Kept running into problems with resizing and the left/right parts of the image were getting chopped off. It is important the whole image show, so currently I just use a NextBox section with this code:
      <img src="[pl_site_url]/wp-content/uploads/2015/12/CassClayton-blues-tribute-banner.jpg" width="100%" />
      and it looks the way it should. Is there a better way to place a banner graphic under a fixed navbar and make sure the whole banner graphic displays regardless of screensize?
       
    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
×