Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jmad

CSS Won't Save or Delete

Recommended Posts

jmad

My fall back CSS is blank.  The CSS in the custom area once deleted won't save.  I've cleared cache, nothing seems to change the situation. madskydesign dot com is the site.

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

We currently have a known issue for this that is being worked on update on this shortly. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
jmad

Okay.  

 

Everything was seeming to work fine and then all of the sudden, it wasn't.  

 

Anything I can do in the meantime?

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

I am currently working with the forum manager to implement a current/known issues system that someone suggested ;) we will, in future be able to add workarounds etc to this. Hopefully this will improve things for everyone. 

 

For the meantime there are some workarounds on this post http://forum.pagelines.com/topic/33664-front-end-custom-lesscss-doesnt-work-in-dms2/page-2


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

 A update has been released to fix this, please update to version 2.02


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
jmad

Great!  @James_B and @ Simon_P it's good to see the PageLines team being responsive to these issues!  Can't want to see what tools are going to be introduced via the developers club.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×