Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

glennyboy

Navbar Defaults to Mobile Mode

Recommended Posts

glennyboy    9
glennyboy

My NavBar previously working fine in DMS 1 is defaulting to a mobile view (so MENU and menu items hidden). I've tried using a Wordpress Menu as opposed to default pages menu into NavBar and the problem still persists?

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Could we have a link to your site please? Also please can you enable the Debug in Site Settings > Advanced 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
glennyboy    9
glennyboy
 

Hi Martin

 

I have sent an email to hello@. The subject is 'Navbar Defaults to Mobile Mode / WP Content/Loop Legacy Mode Author Avatar Mode Not Working' as I also have an issue on the same site that is probably related here:-

 

http://forum.pagelines.com/topic/33745-wp-contentloop-legacy-mode-author-avatar-mode-not-working/#entry200473

 

Regards

 

Glenn

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Could we have a link to your site please? Also please can you enable the Debug in Site Settings > Advanced 

 

Could you let us know you have done the above and provide the link please? 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
glennyboy    9
glennyboy

Feel free to add a 'Navbar' to the header - I took it out and replaced by a modified 'Navi'

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, user creds received moderators see admin box above.

 

glennyboy can you change the user to admin level, we can login but do not have access to the DMS editor/drag and drop.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
glennyboy    9
glennyboy

Hi Guys

 

Apologies. I had set as admin and forgotten that I had set an admin lock in wp_config. You can use DMS now!

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, I've logged in and added the navbar to the header and into the template area. I can't get it to display as you've described unfortunately, it doesn't collapse into the mobile view unless the browser widow is reduced to ipad/mobile size etc.

 

http://screencast.com/t/Je9axBVeZWeD

 

There does seem to be some css tweaks as the bg is deleted but otherwise it seems to display normally.

 

http://screencast.com/t/fEBo0lK4


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
glennyboy    9
glennyboy

as per my other - everything came back into place yesterday afternoon - apparently for no reason. I'm wondering if this was a serious cache issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

It does sound like it, I've responded on the other thread.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Grant Turck
      By Grant Turck+
      Navbar Broken on All Devices When Not Logged Into Wordpress. See screenshots attached from mobile. What is causing this issue and how do I fix? Site is venicepride [dot] org.


    • PierreFF
      By PierreFF+
      Hello, 
      I have an issue with NavPro on mobile when the link of the menue is on the same page. 
      Here is my website: http://foundersofthefuture.co
      The isssue comes from the fact that in my menue most of the items send somewhere else on the same page using anchor link (eg. #container_u788888). 
      This works well on desktop but on mobile, nothing happens when clicking on the link. One of the link of the menue of the homepage "France" sends to another page of the website and this one works well even on mobile. 
      I am using the Pagelines framework theme and also used a wordpress plugin (jQuery Smooth Scroll) for smooth scrolling . 
      Thanks in advance for your help and let me know if I need to provide more information. 
      Best,
      Pierre
    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I'd love to have some social media buttons in my navbar like my online-shop has!
      http://mc1r-magazine.com/
      Can someone explain me how to create them? I tried a lot but don't know how to realize them...
      Greetings from Germany,
      Tristan
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi guys. Just now trying out Platform 5. I like the reletive simplcity of the new interface but there are things I'm used to in DMS that I'm not seeing yet in 5. Is there a good manual, documentation, video series about some of the basics?
      In particular, I've got a simple navigation menu, created the standard way in WP menus section with several top level parents, then 3-4 children menu items below a couple parent items. Have them moved to the right to create the standard parent-child relationship but all I see on the page is the parent level items - no dropdown!. So I changed themes from Platform5 to the standard 2015 default theme and now I see absolutely no menu at top, except for the mobile (hamburger?) icon.
      In DMS, one had Navi and Navbar, etc sections and each would work differently and give different results. How do you work the menu system in 5? And how get different results ?
      thanks
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
×